Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Copa Airlines nerusake penerbangan menyang Bahama tanggal 5 Juni 2021

Menteri Pariwisata & Penerbangan Bahamas lan Copa Airlines ngumumake manawa tanggal 5 Juni 2021, maskapai kasebut bakal nyambung maneh Nassau karo Brasil kaping pindho saben minggu, dina Senin lan Setu, lan wiwit tanggal 17 Juni, dina penerbangan bakal ganti dadi dina Minggu lan Kamis

Print Friendly, PDF & Email
  1. Maskapai kasebut nawakake koneksi langsung saka São Paulo, Rio de Janeiro, Belo Horizonte, Brasilia lan Porto Alegre menyang Nassau, lan The Bahamas.
  2. Pelancong sing tinggal 14 dina utawa luwih ing Bahama bisa bali liwat Amerika Serikat, yen tundhuk karo kabeh protokol lan syarat visa negara kasebut.
  3. Bahama ngetutake protokol kesehatan lan keamanan sing ketat, kanggo nyuda panyebaran COVID-19 ing antarane pengunjung lan warga.

"Ing Copa Airlines, kita seneng banget nawakake alternatif kanggo turis Brasil tekan Kepulauan Bahama. Kita yakin manawa ing Nassau sampeyan bisa ngrasakake istirahat sing apik banget lan nglakoni liburan sing ora bisa dilalekake, amarga akeh pengalaman sing beda-beda, siap ditemokake. Kajaba iku, saben pulau ing Bahama duwe atraksi dhewe-dhewe, kanthi pemandangan apik, gastronomi lan pantai berpasir putih banget, "ujare Christophe Didier, Wakil Presiden Sales ing Copa Airlines.

Pelancong sing tinggal 14 dina utawa luwih ing Bahama bisa bali liwat Amerika Serikat, yen tundhuk karo kabeh protokol lan syarat visa negara kasebut. Sawetara hotel lan resort ing Bahama nawakake promosi khusus kanggo wong sing nginep luwih saka 14 dina, kayata Grand Isle ing The Exumas lan Margaritaville Resort ing Nassau. Kesempatan iki cocog kanggo turis sing ngrencanakake plancongan dawa ing Bahama utawa pengin terus menyang Amerika Serikat.

"Ing Kepulauan Bahama, ana akeh kesempatan kanggo plancongan impen sing ditunggu-tunggu, lan wong Bahama sing ramah lan ramah bisa ngarep-arep para tamu saka Brasil. Resor, hotel lan perusahaan pariwisata liyane ngetutake protokol kesehatan lan keamanan sing ketat, sing wis ditindakake supaya para pengunjung pengalaman plancongan sing aman, tanpa perhatian, lan nyenengake, ”ujare Hon. Dionisio D'Aguilar, Menteri Pariwisata & Penerbangan Bahama.

Print Friendly, PDF & Email