Nylametake rasa Seychelles

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Lengganan YOUTUBE kita |


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Nylametake rasa Seychelles

Perjalanan menyang Kepulauan Seychelles durung lengkap tanpa sampel masakan lokal. Dheweke nuduhake sawetara panganan Creole sing kudu dicoba sing kudu dideleng dhaptar nalika liburan sabanjure.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Masakan kreol misuwur amarga gabungan saka ramuan herbal lan rempah-rempah, nuduhake macem-macem warisan masarakat ing saben sajian.
  2. Masakan kreole umume nyakup rempah-rempah lan rempah-rempah sing subur kayata cabai, kunir, masala, jahe, bawang putih, produk imigran India lan Tionghoa.
  3. Kanggo sampeyan sing pengin ngombe untu sing manis, pulau-pulau kasebut uga nawakake piring sing isine empuk vanilla, pala, kayu manis lan sitrella. 

Banyu pirus, pantai putih mutiara lan alas hujan zamrud ora mung minangka kekayaan sing ditawakake kepulauan Seychelles. Kanthi warisan sing mewah kaya ing sakiwa tengene, ora kaget yen masakan Seychelles Creole narik minat para plancong saka kabeh penjuru jagad. 

Munculake macem-macem rasa, diturunake saka para leluhur, Masakan Creole misuwur amarga gabungan saka ramuan lan rempah-rempah, nuduhake macem-macem warisan masarakat ing saben sajian.

Masakan kreole umume nyakup rempah-rempah lan rempah-rempah sing subur kayata cabai, kunyit, masala, jahe, bawang putih, produk imigran India lan Tionghoa sing nambah corak menyang masakan Prancis lan Inggris sing dikenalake karo penjajah. Kanggo sampeyan sing pengin ngombe untu sing manis, pulau-pulau kasebut uga nawakake piring sing isine empuk vanilla, pala, kayu manis lan sitrella. 

Nalika njelajah swarga, Seychelles nyaranake supaya para pengunjung njupuk lelangen ing plancongan plancongan kanthi sawetara panganan sing nyenengake. 

Print Friendly, PDF & Email