Konferensi Pelayaran FCCA bali menyang Puerto Rico

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Konferensi Pelayaran FCCA bali menyang Puerto Rico

Dideleng saka 1-3 Juni 2022, acara kasebut bakal ngemot resep sing diolah maneh kanthi konsentrasi rapat siji-sijine lan nggedhekake kesempatan jaringan karo para eksekutif tingkat tinggi saka Garis Anggota FCCA.

Print Friendly, PDF & Email
  • Konferensi Pelayaran FCCA bakal dianakake ing San Juan, Puerto Rico taun ngarep saka 1-3 Juni 2022
  • Kabeh peserta Konferensi duwe akses menyang lokakarya sing dipimpin eksekutif pelayaran lan pemangku kepentingan sing sukses
  • Puerto Rico bakal duwe luwih akeh kasempatan kanggo nampilake sawetara sing paling apik kanggo ndeleng, mangan lan ngrungokake ing tujuan kanggo tamu pelayaran

Asosiasi Pelayaran Florida-Caribbean (FCCA) ngumumake manawa Konferensi Pelayaran FCCA - siji-sijine konferensi pelayaran resmi sing makili Karibia, Meksiko lan Amerika Tengah lan Selatan - bakal bali menyang San Juan, Puerto Rico taun ngarep. Dideleng saka 1-3 Juni 2022, acara kasebut bakal ngemot resep sing diolah maneh kanthi konsentrasi rapat siji-sijine lan nggedhekake kesempatan jaringan karo para eksekutif tingkat tinggi saka Anggota Anggota FCCA, sing makili luwih saka 90 persen samodra global kapasitas lelayaran.

"Kita, bebarengan karo para eksekutif lan mitra Line member ing wilayah kasebut, seneng banget bali menyang Puerto Rico kanggo FCCA Konferensi Cruise ing taun 2022, "ujare Michele Paige, Presiden, FCCA. "Bali iki nuduhake hubungan sing wis suwe lan tujuan lan kemampuan kanggo terus tuwuh, sing sejatine acara kasebut, mula iki bakal dadi papan lan wektu sing sampurna kanggo nglumpukake mitra supaya bisa saling ngerti lan sukses. ”

"Pamrentahan Puerto Rico lan Perusahaan Pariwisata Puerto Rico bangga nyambut gawe maneh Konferensi FCCA Tahunan & Tradeshow menyang Distrik Konvensi kita ing San Juan, Puerto Rico", ujare direktur eksekutif Perusahaan Pariwisata Puerto Rico, Carlos Santiago Mercado. "Minangka salah sawijining tujuan pertama ing donya sing ngetrapake program kesehatan & safety sing dirancang khusus kanggo industri pariwisata, Pulo kasebut siyap kanggo nampi acara lan konvensi internasional kaya sing kasebut. Rapat taun ngarep penting lan penting banget amarga bakal menehi kesempatan sing apik banget kanggo ngrembug rencana strategis kanggo ngiyatake operasi industri pelayaran global, lan forum sing cocog kanggo nggawe aliansi kolaborasi sektor publik lan swasta sawise pengaruh pandemi global sing durung pernah ana ing perjalanan kasebut. lan industri pariwisata ”.

Kabeh peserta Konferensi duwe akses menyang lokakarya sing dipimpin eksekutif pelayaran lan pemangku kepentingan sing sukses, uga kesempatan kanggo ketemu karo eksekutif pelayaran sajrone fungsi jaringan sajrone acara kasebut.

Kesempatan jaringan kasebut, uga rapat siji-sijine, bakal entuk manfaat saka fokus sing ditambahi liwat FCCA Format anyar Konferensi Cruise sing ditetepake taun iki, nalika sukses ing acara kepungkur ing Puerto Rico ing 2016, 2018 lan 2019, kalebu presentasi direktur Presiden Anggota Baris lan ing ndhuwur, uga rapat sing paling akeh ing 2019.

Kajaba iku, Puerto Rico bakal nambah kasempatan kanggo nampilake sawetara sing paling apik kanggo ndeleng, mangan lan ngrungokake ing tujuan kanggo tamu pelayaran, uga nawakake kapal pesiar kanggo penyediaan lan homeporting, sing dadi salah sawijining pemain utama ing industri pelayaran global.

Print Friendly, PDF & Email