Airlines Airport aviation Berita Breaking Belgia Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Jerman Breaking News Warta Breaking Hongaria Warta Breaking Irlandia News Mbangun maneh tanggung jawab Spanyol Breaking News Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Ryanair bali menyang Bandara Budapest

Ryanair bali menyang Bandara Budapest
Ryanair bali menyang Bandara Budapest
ditulis dening Harry Johnson

Ryanair ngluncurake penerbangan menyang Barcelona, ​​Berlin, Brussels, lan Kepulauan Canary saka Bandara Budapest.

Print Friendly, PDF & Email
  • Operator paling murah Irlandia ngluncurake penerbangan saka Bandara Budapest
  • Penting banget yen penerbangan lan pelanggan bali menyang Budapest sanalika bisa
  • Bali saka koneksi Ryanair menyang tujuan populer minangka tandha positif kanggo bandara lan maskapai

Bandara Budapest nyathet bali link sing signifikan karo Ryanair nalika maskapai penerbangan murah (ULCC) ngluncurake penerbangan maneh menyang Barcelona, ​​Berlin, Brussels, lan Kepulauan Canary kabeh sajrone seminggu. Kaping pisanan bali kanthi total penerbangan enem minggu, maskapai Irlandia bakal ningkatake frekuensi gerbang Hongaria nganti operasi 19 minggu saben wulan Juli - Barcelona, ​​kaping lima saben minggu; Berlin, kaping nem saben minggu; Brussels, saben dina; lan Las Palmas, saben minggu.

"Bali saka RyanairSambungane karo tujuan sing populer iki minangka tandha sing positif banget kanggo kabeh - kanggo bandara, maskapai lan pungkasane, kanggo penumpang kita, "jelas Balázs Bogáts, Kepala Pengembangan Penerbangan, Bandara Budapest. "Penting banget yen penerbangan lan pelanggan bali menyang Budapest sanalika bisa, lan kanthi bali link kaya Ryanair, kita ngarep-arep musim panas maneh."

Ryanair DAC minangka maskapai penerbangan murah Irlandia sing didegaké ing taun 1984. Kantor pusaté ana ing Swords, Dublin, kanthi basis operasional utama ing bandara Dublin lan London Stansted. Iki minangka bagean paling gedhe saka kulawarga maskapai Ryanair Holdings, lan duwe Ryanair UK, Buzz, lan Malta Air minangka maskapai penerbangan.

Bandara Internasional Budapest Ferenc Liszt, biyen dikenal dadi Bandar Udara Internasional Budapest Ferihegy lan saiki umume diarani Ferihegy, yaiku bandara internasional sing nglayani ibukota Hungaria Budapest, lan paling gedhe dadi papat bandara komersial paling gedhe ing negara kasebut. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.