Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Profesional pariwisata ngrembug babagan kelestarian & tuwuh panginepan alternatif ing ATM Virtual

Keberlanjutan ing lelungan lan pariwisata penting banget kanggo masa depan industri kita, kanthi kuatir babagan pengaruh industri ing lingkungan.

Print Friendly, PDF & Email
  • Pakar kesinambungan Harold Goodwin nuntun diskusi babagan pariwisata sing tanggung jawab
  • Para petugas mriksa potensial pertumbuhan lan tantangan sing diadhepi pariwisata EWAA
  • KTT Investasi Pariwisata Timur Tengah bakal digawe meh sesuk tanggal 27 Mei

Ing tema 'Esuke anyar kanggo plancongan & pariwisata', acara Virtual Market Plancongan Arab diterusake ing dina kaping loro (Selasa 25 Mei) lan sawise sesi hotel lan penerbangan esuk, fokus fokus menyang keberlanjutan.    

Danielle Curtis, Direktur Pameran ME, Pasar Plancongan Arab, ujar: "Kelestarian plancongan lan pariwisata penting banget kanggo masa depan industri kita, kanthi kuatir babagan pengaruh industri ing lingkungan. Iki masalah jam. Hotel lan tujuan kudu ngimbangi pemulihan finansial jangka pendek sing metu saka pandemi, kanthi strategi bisnis ramah lingkungan jangka panjang nganti luwih dawa. ”

Sajrone pacelathon virtual karo profesional kesinambungan industri paling dhuwur, moderator Harold Goodwin, sing dadi Penasihat Pariwisata sing Bertanggung jawab ing Pasar Plancongan Dunia, nampilake sesi kanthi irah-irahan Responsible Responsible in a Perfect Storm.

Sajrone komentar pembukaan, Goodwin njaluk pendapat saka panel babagan tantangan lingkungan sing diadhepi hotel sajrone dasawarsa sabanjure, utamane nalika pandemi kasebut, hotel kasebut nyebabake finansial kanthi finansial, lan akeh sing isih fokus ing kaslametan.

Kanggo nanggepi, Eric Ricaurte, Pendiri lan Kepala Eksekutif konsultasi perhotelan Greenview, ujar: "Paling ora taun 2030, hotel bakal diarepake para pemangku kepentingan dadi nol (emisi), 100% energi terbarukan. Dadi, masalah ing wektu iki yaiku ngatasi langkah-langkah pangowahan supaya bisa tekan kana. ”

Miturut Ricaurte sing ana ing Singapura, kunci supaya ora bisa dibaleni maneh utawa direnovasi, sebagian bakal didikte ora mung saka panjaluk konsumen nanging uga peraturan ijo anyar sing potensial, "Hotel kudu ngrancang luwih dhisik kanggo peraturan anyar, alokasi cadangan sing cukup liwat anggaran CAPEX. "

Ing masalah ngukur kinerja keberlangsungan lan dadi transparan babagan asil kasebut, Inge Huijbrechts, Wakil Presiden Senior Keberlanjutan, Keamanan, lan Komunikasi Perusahaan ing Radisson Hotel Group komentar: "Kabeh perusahaan perhotelan utama wis nglacak kinerja (berkelanjutan) lan kita ' kabeh wis nemtokake target pangurangan.

Print Friendly, PDF & Email