AS ngarepake akeh wong ing banyu musim panas iki

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Lengganan YOUTUBE kita |


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
AS ngarepake akeh wong ing banyu musim panas iki

Aktivitas prahu AS samesthine bakal nambah ing musim panas 2021 dibandhingake taun kepungkur.

Print Friendly, PDF & Email
  • Para pelaut ngarepake kegiatan prahu kanggo nambah musim panas iki dibandhingake taun kepungkur
  • 52% rencana nggunakake boat utamane kanggo mancing
  • 24% rencana plancongan / numpak prahu (mungsuh bentuk lelungan liyane) amarga pandemi kasebut

Para pelaut ngrencanakake nambah kegiatan ing banyu musim panas iki, miturut survei sing dipengaruhi pandemi saiki 3,500 pelaut AS.

Statistik Kapal Musim Panas:

  • 52% pelaut sing ditinjau mengantisipasi kegiatan prahu munggah musim panas iki dibandhingake taun kepungkur
  • 52% rencana nggunakake boat utamane kanggo mancing (65% ing dharatan / 30% lepas pantai / 5% banyu tawa)
  • 30% luwih angel golek dockage lan / utawa marina space
  • 20% nyebutake pandemi kasebut minangka alesan kanggo nambah musim berperahu maneh ing 2021
  • 24% rencana plancongan / numpak prahu (mungsuh bentuk lelungan liyane) amarga pandemi kasebut
  • 35% rencana nggunakake prau utamane kanggo pelayaran ing cedhak omah
  • 16% nganyari dadi kapal sing luwih gedhe ing taun 2020 utawa bakal direncanakake ing taun 2021

Kanthi adol jumlah kapal anyar udakara luwih saka sepuluh taun lan mlebu kapal anyar, para ahli industri nyathet yen ing taun 2020 pamilik kapal anyar 142% luwih cenderung mbutuhake layanan tanpa wates, 108% luwih akeh mbutuhake bahan bakar sing dikirim menyang wong-wong mau lan 11.2% luwih cenderung mbutuhake lompatan batere. Kosok baline, pamilik kapal anyar 22% luwih ora butuh daya tarik.

Kanthi jumlah pelaut anyar sing nggawe banyu maneh, kabutuhan pendidikan prahu durung mesthi luwih penting. 69% pelaut sing disurvei golek saran liyane babagan pitulung navigasi lokal, pencegahan kacilakan lan dhasar prahu umum.

Print Friendly, PDF & Email