Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Warta Breaking Qatar Mbangun maneh tanggung jawab Spanyol Breaking News Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Qatar Airways nerusake penerbangan Málaga wiwit tanggal 2 Juli

Qatar Airways nerusake penerbangan Málaga wiwit tanggal 2 Juli
Qatar Airways nerusake penerbangan Málaga wiwit tanggal 2 Juli
ditulis dening Harry Johnson

Resume Málaga bakal ndeleng jaringan maskapai Spanyol bali menyang level pra-pandemi kanthi telung tujuan total, kalebu Barcelona lan Madrid.

Print Friendly, PDF & Email
  • Málaga minangka favorit favorit para wisatawan ing saindenging jagad
  • Spanyol mesthi dadi negara sing penting strategis kanggo Qatar Airways
  • Málaga dadi tujuan Spanyol kaping telu kanggo jaringan Qatar Airways ing wulan Juni 2018

Tujuan liburan utama Málaga bali menyang jaringan rute Qatar Airways amarga Spanyol wiwit ngatasi watesan perjalanan para turis. Málaga minangka favorit banget karo para plancongan ing saindenging jagad, lan para plancong sing divaksinasi kanthi cepet bakal bisa ngunjungi maneh karo Qatar Airways.

Qatar Airways Kepala Eksekutif Grup, Tuan Akbar Al Baker ujar: "Nalika jagad iki wiwit mbukak maneh, kita ing Qatar Airways siyap kanggo memimpin dhukungan ekonomi global lan pemulihan sosial kaya sing didhukung dening dhukungan kanggo pariwisata ing Spanyol . Spanyol mesthi dadi negara sing strategis kanggo maskapai penerbangan, kaya sing ditampilake karo kemitraan jero karo Iberia lan pembangunan jaringan Spanyol sing mantep.

“Jaringan global kita terus dibangun lan berkembang sanajan ing jaman tantangan iki. Penumpang sing pesenan karo Qatar Airways bisa nindakake kanthi yakin manawa bisa nggawe perubahan pesenan, yen faktor ing njaba kontrol bisa ngganggu rencana perjalanan. "

Málaga minangka kutha sing apik lan kosmopolitan sing dununge ana ing Costa del Sol, Spanyol ing wilayah Spanyol Andalusia. Kutha iki nyedhiyakake macem-macem kegiyatan kanggo para pengunjung, kayata njelajah benteng Romawi sing bersejarah, mlebu salah sawijining pantai Mediterania sing apik ing Málaga utawa ngunjungi salah sawijining museum. Akeh wong sing seneng lelungan uga nggabungake lelungan menyang Malaga kanthi kunjungan menyang hotspot Spanyol Kidul Marbella lan Puerto Banus.

Málaga dadi tujuan Spanyol kaping telu kanggo jaringan Qatar Airways ing wulan Juni 2018 lan bakal dilayani kanthi dina Jumuah lan Minggu saka Doha, nggunakake salah sawijining pesawat Airbus A350-900 sing modern, berkelanjutan lan anyar kanthi papan kanggo 36 ing Kelas Bisnis lan 247 ing Kelas Ekonomi. Layanan mangsan kasebut bakal diwiwiti wiwit tanggal 2 Juli nganti 12 September. Qatar Airways ngoperasikake 19 penerbangan mingguan menyang lan saka Spanyol, kanthi penerbangan saben dinane Barcelona, ​​sepuluh penerbangan mingguan Madrid lan bakal nuli miwiti rong penerbangan mingguan Málaga.

Qatar Airways bubar ngembangake kemitraan strategis karo anggota oneworld, Iberia. Kolaborasi komersial sing saya tambah bakal nambah tujuan sing kasedhiya kanggo penumpang Iberia saka 29 dadi 36 ing jaringan Qatar Airways, kalebu tujuan anyar ing Angola, Australia, Mozambik, Selandia Baru lan Afrika Selatan. Penumpang Qatar Airways uga bakal entuk bathi saka panyambungan tambahan, kanthi kemampuan kanggo Book Plancongan menyang lan saka papat tujuan tambahan ing jaringan Iberia ing Brasil, Chili, El Salvador, Guatemala, lan Senegal. Minangka mitra aliansi oneworld, Qatar Airways Privilege Club lan anggota Iberia Plus njamin pangenalan status level kanthi mupangat kalebu akses menyang ruang tunggu ing saindenging jagad, liwat check-in, tunjangan bagasi ekstra, check-in prioritas lan boarding plus akrual lan tebusan mil, liwat jaringan operator mitra.

Jadwal Málaga wiwit tanggal 2 Juli (Jumuah lan Minggu):

Doha (DOH) menyang Malaga (AGP) QR 155 mangkat jam 08:00 jam 14:40

Malaga (AGP) menyang Doha (DOH) QR 156 mangkat jam 15:55 jam 23:55

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.