Silver Airways miwiti layanan menyang Anguilla tanggal 2 Juni 2021

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Lengganan YOUTUBE kita |


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Anguilla nganyari protokol kesehatan umum kanggo para pengunjung

Dewan Turis Anguilla seneng ngumumake manawa Silver Airways bakal miwiti layanan saka San Juan menyang Anguilla ing dina Jumuah, 2 Juni 2021.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Penerbangan kanggo musim panas bakal mbukak 2 kaping seminggu antarane San Juan, Puerto Rico, lan Anguilla,
  2. Dewan Turis Anguilla bakal kerja sama karo para pemangku kepentingan ing pulau lan karo penasihat perjalanan ing pasar kanggo promosi layanan udhara kasebut.
  3. Nerusake penerbangan iki minangka langkah penting kanggo mbukak maneh Anguilla menyang lelungan internasional.

Penerbangan musim panas bakal dioperasikake kaping pindho saben minggu antara Bandar Udara Internasional Luis Muñoz Marin ing San Juan, Puerto Rico lan Bandara Internasional Clayton J. Lloyd ing Anguilla nganti tanggal 6 Agustus 2021. Silver Airways minangka perusahaan induk Seaborne Airlines. Seaborne wis operasi ing Anguilla pirang-pirang taun.  

"Aku bangga bisa dadi bagean saka negosiasi awal karo Seaborne Airlines ing 2014 sing pungkasane dadi layanan reguler menyang Anguilla. Kita seneng banget nampani Silver Airways menyang Anguilla sawise mandheg suwene iki amarga pandemi, " jarene Hon. Menteri Pariwisata, Pak Haydn Hughes. "Silver / Seaborne wis dadi mitra kita sing regane wis pirang-pirang taun, lan gerbang San Juan penting banget kanggo tuwuhing industri. Ngramut lan ngembangake akses menyang Anguilla iku penting banget kanggo pengembangan pariwisata, lan pemugaran layanan iki minangka langkah penting nalika mbukak maneh pulau kita menyang wisatawan internasional, " Dheweke terus.

"Kita diajeni kanggo nglayani Anguilla, sing wis suwe dadi salah sawijining rute sing paling populer, " ngumumake Kapten Steven Dowda, Wakil Presiden Operasi Karibia kanggo Silver Airways lan Seaborne Airlines. "Produk pariwisata Anguilla luar biasa, lan hubungan kita karo Anguilla minangka produk sing kuat lan saling nguntungake. Kita ngarep-arep bisa kerja bareng karo mitra pariwisata ing kene kanggo nambah rawuh ing pulau kasebut lan nambah layanan ing musim salju. "

Layanan Silver Airways bakal dioperasikake kaping pindho saben minggu, dina Kemis lan Setu, kanthi rong rotasi saben dina kanthi total patang penerbangan saben minggu.

Print Friendly, PDF & Email