Airlines Airport Warta Breaking Anguilla aviation Breaking News Internasional Breaking News Puerto Rico Caribbean Warta Pamrentah Industri Hospitality Investments News Mbangun maneh Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Maneka Warta

Silver Airways miwiti layanan menyang Anguilla tanggal 2 Juni 2021

Pilih basa sampeyan

On Thursdays, the flight will depart San Juan at 10:30 hours and arrive in Anguilla at 11:35 hours. The return flight will leave Anguilla at 12.15 hours, arriving in San Juan at 13. On Saturdays, the flight will depart San Juan at 13.20 hours and arrive in Anguilla at 14.25 hours. The return flight departs Anguilla at 14.55 hours and arrives in San Juan at 16.00 hours. All times given are local. Silver’s codeshare agreements facilitate seamless connections with airline partners American Airlines, JetBlue Airways, Delta, and Copa.

"The Anguilla Tourist Board will be partnering with our stakeholders on island and our travel advisors in-market to promote Silver’s service as an ideal option for traveling to Anguilla,” said Stacey Liburd, Director of Tourism. “By flying directly into the island, you not only arrive before noon but in 15 minutes you can be exiting the airport and on your way to the beach! This service makes traveling to Anguilla easy, convenient and affordable.”

Kanggo informasi lelungan babagan Anguilla, bukak situs web resmi Dewan Pariwisata Anguilla: www.IvisitAnguilla.com/ uwal; tindakake ing Facebook: Facebook.com/AnguillaOfficial; Instagram: @Anguilla_Tourism; Twitter: @Anguilla_Trsm, Hashtag: #MyAnguilla.

Babagan Anguilla

Ditutup ing sisih Karibia sisih lor, Anguilla minangka kaendahan sing isin lan eseman sing anget. Dawane karang lan watu gamping sing langsing katon ijo, pulau kasebut dihiasi 33 pesisir, dianggep para wisatawan sing cerdas lan majalah wisata paling apik, sing paling apik ing saindenging jagad. Pemandangan kuliner sing apik, macem-macem akomodasi berkualitas kanthi macem-macem rega, macem-macem atraksi lan tanggalan festival sing apik nggawe Anguilla dadi tujuan sing apik lan apik.

Anguilla pancen ora ana ing dalan, dadi tetep dadi karakter sing narik kawigaten lan daya tarik. Nanging amarga bisa gampang tekan saka rong gerbang utama: Puerto Rico lan St. Martin, lan kanthi udhara pribadi, iku mlumpat lan ucul.

Asmara? Keanggunan sikil? Gaun apik? Lan kabegjan sing ora rame? Anguilla yaiku Ngluwihi Luar Biasa.

Warta liyane babagan Anguilla

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.