Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Breaking News US Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Investments News Lelungan Rel Resorts tanggung jawab Teknologi Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Wisatawan enom seneng olahpesen nalika pesenan lelungan pasca pandemi

Wisatawan enom seneng olahpesen nalika pesenan lelungan pasca pandemi
Wisatawan enom seneng olahpesen nalika pesenan lelungan pasca pandemi
ditulis dening Harry Johnson

Opsi olahpesen - kalebu SMS, WhatsApp, Apple Business Chat, Facebook Messenger, lan situs web lan aplikasi merek - dideleng minangka cara sing disenengi lan disenengi kanggo para turis supaya bisa melu merek lelungan favorit.

Print Friendly, PDF & Email
  • 66% pengin duwe maskapai, hotel, utawa perusahaan perjalanan ing kontak telpon, nganti 81% ing antarane 18 nganti 23
  • 58% pengin duwe jalur langsung menyang maskapai, hotel, utawa perusahaan lelungan ing media sosial, kanthi 18 nganti 23 landing ing 68%
  • 66% pengin pilihan kanggo pesen nalika mbukak maskapai, hotel, utawa situs web perusahaan lelungan, tekan 76% ing antarane 18 nganti 23

Survei 2,000 wong Amerika nemokake manawa meh telung perempat konsumen (73%) luwih seneng olahpesen tinimbang telpon nalika nggawe maskapai, hotel, utawa reservasi sing gegandhengan karo lelungan liyane. Antarane bocah umur 18 nganti 23 taun, cacahe paling gedhe 90%. Miturut survey April 2021, opsi olahpesen - kalebu SMS, Tampilan, Apple Business Chat, Facebook Messenger, lan situs web lan aplikasi merek - dideleng minangka cara sing disenengi lan disenengi kanggo para pelancong melu merek lelungan favorit. 

Saklawasé (71%) seneng duwe maskapai, hotel, utawa perusahaan lelungan sing tekan lan SMS langsung, luwih-luwih yen tawaran utawa upgrade ditawakake. Nomer iki mundhak dadi 80% ing antarane bocah umur 18 nganti 23 taun, negesake bathi kanggo merek sing nawakake olahpesen menyang demografi sing dikepengini lan ngirim jinis layanan sing bakal mbiyantu industri lelungan kanthi mbesuk. Temuan tambahan saka survey kalebu:

  • 66% pengin duwe maskapai, hotel, utawa perusahaan perjalanan ing kontak telpon, nganti 81% ing antarane 18 nganti 23
  • 58% pengin duwe jalur langsung menyang maskapai, hotel, utawa perusahaan lelungan ing media sosial, kanthi 18 nganti 23 landing ing 68%
  • 66% pengin pilihan kanggo pesen nalika mbukak maskapai, hotel, utawa situs web perusahaan lelungan, tekan 76% ing antarane 18 nganti 23

Delta dadi pengalaman olahpesen kanggo turis kanthi menehi kekuwatan kanggo miwiti obrolan karo Delta langsung saka Apple Business Chat, SMS, aplikasi Fly Delta, defleksi IVR, lan uga kode QR ing bandara. Obrolan kasebut ngidini pelanggan bisa melu maskapai kanthi cepet lan gampang. Delta uga nggunakake kekuwatan AI obrolan kanggo ndhukung agen lan mbantu luwih akeh pelanggan luwih cepet saka sadurunge, uga kapabilitas mbayar pesen kanggo nulungi para pelanggan lelungan lan tuku tanpa nate ngobrol.

Delta nganakake 2.45 yuta obrolan ing Cloud Conversational ing taun 2020, kanthi 925,000 obrolan dibantu dening AI. Saka pacelathon sing dirancang AI, 37% ditangani kanthi campuran bot sing digawe merek lan AI pacelathon. Skor kepuasan pelanggan kanggo pengalaman kasebut dhuwur banget (92 CSAT). Delta uga ngrencanakake nggunakake Cloud Conversational kanggo ngobrol karo pelanggan liwat Facebook Messenger lan DM DM.

Kanthi 90% wong enom Amerika nglaporake yen dheweke luwih seneng pesen karo perusahaan lelungan, jelas manawa masa depan lelungan bakal didominasi merek sing nganggo lan ngukur pengalaman olahpesen kanggo penjualan, pemasaran, lan perawatan pelanggan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.