Airlines Airport aviation Warta Breaking Belarus Ngilangi Warta Eropa Breaking News Finlandia Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Maskapai nasional Belarusia dilarang mabur menyang Finlandia

Maskapai nasional Belarusia dilarang mabur menyang Finlandia
Maskapai nasional Belarusia dilarang mabur menyang Finlandia
ditulis dening Harry Johnson

Finlandia mbatalake ijin penerbangan Belavia Belarusia menyang negara kasebut.

Print Friendly, PDF & Email
  • Finlandia nglarang maskapai Belavia saka wilayah udara
  • Idin kanggo penerbangan saka Belgian Belgian menyang Finlandia ditarik
  • Cara kasebut ditindakake sawise pambajakan jet penumpang Ryanair dening Belarus tanggal 23 Mei

Badan transportasi lan komunikasi Finlandia (Traficom) ngumumake dina iki yen wis dicabut Belarusia Belavia ijin maskapai penerbangan menyang Finlandia.

"Traficom mbatalake ijin kanggo penerbangan saka perusahaan Belarus, Belavia, menyang Finlandia," ujare regulator kasebut.

Miturut regulator Finlandia, keputusan kasebut digawe adhedhasar penilaian Traficom manawa "Belarus ora bisa ndhukung lalu lintas udara lan keamanan penumpang ing ruang [udara]".

KTT Uni Eropa sing dianakake ing dina Senin ngumumake larangan penerbangan maskapai penerbangan Belarus menyang bandara EU lan liwat ruang udara UE lan menehi saran marang kabeh operator Eropa supaya ngindhari penerbangan ing ruang udara Belarus. Langkah-langkah kasebut ditindakake sawise pambajakan ing Ryanair jet penumpang dening Belarus tanggal 23 Mei.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.