Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Breaking News Qatar Warta Breaking Travel Breaking News UAE Plancongan Bisnis News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Qatar Airways nggedhekake jaringan AS menyang 12 tujuan

Pilih basa sampeyan
Qatar Airways nggedhekake jaringan AS menyang 12 tujuan
Qatar Airways nggedhekake jaringan AS menyang 12 tujuan
ditulis dening Harry Johnson

Nerusake penerbangan Atlanta ing 1 Juni, bakal ndeleng jaringan maskapai AS sing berkembang menyang 12 tujuan lan luwih saka 85 penerbangan mingguan, luwih akeh tinimbang pre-pandemi.

Print Friendly, PDF & Email
  • Qatar Airways bakal nambah frekuensi menyang Boston, Miami, New York, Philadelphia, San Francisco lan Seattle
  • Qatar Airways nawakake 12 gerbang sing nyambung kanthi mulus karo atusan tujuan domestik liwat mitra strategis lan sabanjure global
  • Bandara Internasional Hamad minangka siji-sijine Bandara Keselamatan 5 bintang Bintang COVID-19 ing Timur Tengah

Qatar Airways nerusake penerbangan Atlanta papat minggu ing 1 Juni ditandhani bali saka jaringan AS pra-pandemi maskapai sing nambah gerbang dadi 12, loro luwih saka sing dioperasikake sadurunge COVID-19. Maskapai iki uga bakal nambah frekuensi menyang Boston, Miami, New York, Philadelphia, San Francisco lan Seattle sing nawakake opsi lelungan sing luwih fleksibel kanggo para penumpang kanthi luwih saka 85 penerbangan mingguan ing Amerika Serikat. Layanan sing tambah iki bakal nyedhiyakake konektivitas sing luwih apik kanggo sawetara tujuan hiburan global maskapai kasebut kalebu Cape Town, Maldives, Seychelles lan Zanzibar, uga aliran lalu lintas utama liyane ing Afrika, Asia lan Timur Tengah.

Qatar AirwayChief Executive Group, Yang Mulia Mr. Akbar Al Baker, ujar: "Sanajan ana tantangan pandemi, Qatar Airways tetep setya marang para penumpang lan mitra dagang ing Amerika Serikat, njaga layanan terus-terusan nalika mbangun jaringan AS lan ngluncurake loro tujuan anyar - San Francisco lan Seattle. Kita uga wis nguatake kehadiran ing AS liwat kemitraan strategis karo Alaska Airlines, American Airlines lan JetBlue sing nggawe kita bisa nyambung menyang poin liyane ing Amerika Serikat tinimbang maskapai penerbangan liyane, sing nyedhiyakake turis AS cara sing paling gampang kanggo lelungan internasional musim panas iki .

"Nalika luwih akeh penumpang sing bali menyang langit, dheweke bisa kepenak ngerti yen lagi lelungan karo maskapai mung ing donya sing, bebarengan karo hub global sing paling apik ing Bandara Internasional Hamad, entuk papat 5- Rating Star Skytrax - kalebu Rating Maskapai Penerbangan 5-Bintang sing prestisius, Rating Bandara 5-Bintang, Peringkat Keselamatan Airline 5-Bintang lan Peringkat Keselamatan Bandara COVID-19 5-Star. Kita bangga bisa dadi pemimpin industri sajrone periode sing angel iki, menehi pathokan kanggo inovasi, keamanan, lan layanan pelanggan, lan ngarep-arep nampani pelanggan maneh nalika ngrencanakake lelungan musim panas. "

Peningkatan Jaringan Amerika:

  • Atlanta - Papat penerbangan mingguan diterusake maneh tanggal 1 Juni
  • Boston - Tambah nganti patang penerbangan mingguan wiwit 3 Juli
  • Miami - Tambah nganti limang penerbangan mingguan wiwit 7 Juli
  • New York - Tambah kaping pindho kanggo penerbangan saben dina wiwit tanggal 21 Juli
  • Philadelphia - Tambah nganti limang penerbangan mingguan wiwit 2 Juli
  • Sao Paulo - Tambah kaping pindho kanggo penerbangan saben dina wiwit 6 Agustus
  • San Francisco - Tambah penerbangan saben dina wiwit 2 Juli
  • Seattle - Tambah penerbangan saben dina wiwit 8 Juli
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.