Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Olimpiade Tokyo bisa nyebabake galur 'Olimpiade' COVID-19

Pejabat Jepang "ora bisa nolak kemungkinan malah ana virus anyar sing bisa muncul" amarga Olimpiade Tokyo.

Print Friendly, PDF & Email
  • Game Olimpiade Tokyo bakal nggabungake kabeh virus sing beda-beda virus sing ana ing macem-macem panggonan
  • Nalika Olimpiade diwiwiti, para pesaing saka luwih saka 200 wilayah ing saindenging jagad bakal mudhun ing Tokyo
  • Ana kuatir yen lonjakan kasus COVID-19 sing disebabake Olimpiade bisa ngatasi layanan kesehatan Jepang

Nerusake karo 2020 Olimpiade Tokyo kaya sing direncanakake, bisa ngasilake varian 'Olimpiade' COVID-19, serikat dokter Jepang ngelingake.

Ngomong karo wartawan dina iki, kepala Uni Dokter Jepang, Dr. Naoto Ueyama, ujar manawa lanjut 2020 Olimpiade Tokyo bakal nggabungake "kabeh macem-macem jinis virus sing ana ing macem-macem panggonan." Nalika negara Jepang wis berjuang nglawan virus kasebut, para pejabat "ora bisa nolak kemungkinan malah ana virus anyar sing bisa muncul."

Nalika Jepang nglawan gelombang kaping papat virus corona, peringatan profesional medis kasebut ditindakake sawise pamrentah Jepang lan Komite Olimpiade Internasional negesake yen game "aman lan aman" bakal dianakake ing musim panas kanthi larangan COVID-19 sing ketat.

Nalika Olimpiade diwiwiti, para pesaing saka luwih saka 200 wilayah ing saindenging jagad bakal mudhun ing Tokyo, sing nandhang sangsara amarga drive vaksinasi Jepang sing alon-alon sing mung inokulasi 5% warga negara kasebut.

Penonton asing wis dilarang teka ing Olimpiade, lan aturan babagan tamu domestik sing bakal diwatesi ing minggu ngarep. Iki kalebu masalah internasional, amarga Departemen Luar Negeri AS wis nerbitake prentah 'Aja Lelungan' kanggo Jepang amarga "tingkat COVID-19 sing dhuwur banget ing negara kasebut."

Wingi, mitra resmi Olimpiade 2020, Asahi Shimbun, nerbitake editorial sing njaluk game kasebut dibatalake amarga risiko sing nyebabake keamanan umum lan kuatir yen lonjakan kasus sing disebabake kompetisi bisa ngatasi layanan kesehatan negara kasebut. .

CEO Tokyo 2020 Toshiro Muto wis ngilangi rasa wedi babagan Olimpiade, sing ujar manawa dewan klompok kasebut ora nganggep mbatalake utawa nundha nanging mung fokus ing cara nganakake game kasebut kanthi aman.

Jepang ana ing tengah gelombang kaping papat Covid-19, kanthi sangang wilayah ing saindenging negara kasebut wis diwatesi darurat darurat mung sawetara minggu sadurunge Olimpiade bakal diwiwiti. Wiwit wiwitan pandemi, Jepang nyathet 729,853 kasus virus, kanthi korban jiwa 12,601, miturut data sing diwenehake menyang Organisasi Kesehatan Dunia tanggal 27 Mei.

Print Friendly, PDF & Email