Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Royal Caribbean Group nerusake pelayaran saka AS ing wulan Juni

Ing tanggal 26 Juni, Royal Caribbean Group bakal menehi tandha bali sing ditunggu kanthi Selebriti Cruises 'Selebriti Edge budhal saka Port Everglades ing Benteng Lauderdale.

Print Friendly, PDF & Email
  • Bali perusahaan Cruise dikabarake kanthi lelayaran ing kapal mewah Selebriti Edge
  • Selebriti Edge diwenehake kanthi maju dening CDC dadi kapal sing pertama bali ing banyu
  • Pelayaran perdana saka Fort Lauderdale dadi panggung kanggo Royal Caribbean Group kanggo ngumumake rute tambahan

Klompok Karibia Kerajaan wis nampa persetujuan kanggo nerusake pelayaran saka Amerika Serikat sawise luwih saka setahun operasi sing ditundha sajrone pandemi COVID-19. Ing tanggal 26 Juni, perusahaan pelayaran kasebut bakal menehi tandha bali sing ditunggu-tunggu maneh Pelayaran Selebriti'Selebriti Edge mangkat saka Port Everglades ing Benteng Lauderdale.

"Pelayaran saka AS bali!" ujar Richard D. Fain, ketua lan CEO Royal Caribbean Group. "Sawise pirang-pirang wulan kerja bareng Pusat Kontrol lan Pencegahan Penyakit AS (CDC) lan pejabat pamrentah liyane, Panel Pelayaran Sehat lan mitra industri, kita bisa maneh menehi kesempatan marang para pelayaran pesiar kanggo nikmati pelayaran sing luar biasa. Kita saestu matur nuwun sanget nggayuh tonggak sejarah khusus iki. "

Bali perusahaan pelayaran kasebut dikabarake kanthi lelayaran ing kapal mewah sing misuwur, Selebriti Edge. Kapal kasebut diwenehake dening CDC dadi kapal sing pertama bali ing banyu, memenuhi kabeh standar anyar kanggo menehi pengalaman pelayaran sing aman lan sehat kanggo tamu lan kru. Pelayaran perdana saka Fort Lauderdale dadi panggung kanggo Royal Caribbean Group kanggo ngumumake rute tambahan, nguripake ekonomi pelabuhan AS lokal lan miwiti rebound pariwisata pesiar ing saindenging jagad.

Kabeh pelayaran bakal budhal karo kru sing divaksinasi lan kabeh wong sing umure luwih saka 16 taun kudu bukti bukti vaksin marang COVID-19; tanggal 1 Agustus 2021, kabeh tamu umur 12 taun utawa luwih kudu nuduhake bukti vaksinasi.

Print Friendly, PDF & Email