484,071 pengunjung teka kanthi pesawat menyang Hawaii ing wulan April 2021

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Lengganan YOUTUBE kita |


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
484,071 pengunjung teka kanthi pesawat menyang Hawaii ing wulan April 2021

Sadurunge pandemi, Hawaii ngalami pangeluaran lan rekor pengunjung level rekor ing 2019 lan ing rong wulan pertama taun 2020.

Print Friendly, PDF & Email
  • Mung 4,564 pengunjung sing lelungan menyang Hawaii ing wulan April 2020
  • Kedatangan pengunjung ing wulan April 2021 mudhun 43.0 persen saka jumlah April 2019
  • Pangeluaran pengunjung mudhun 38.4 persen saka $ 1.32 milyar sing dibuwang ing wulan April 2019

Miturut statistik pambuka sing dirilis dening Otoritas Pariwisata Hawaii (HTA), total 484,071 pengunjung teka kanthi layanan udara menyang Kepulauan Hawaii ing April 2021, mung dibandhingake karo 4,564 pengunjung sing lelungan menyang Hawaii ing wulan April 2020 nalika pariwisata ing pulau kasebut meh mandheg amarga pandemi COVID-19 global. Total mbuwang pengunjung sing teka ing wulan April 2021 yaiku $ 811.4 yuta.

Sadurunge pandemi iki, Hawaii ngalami pangeluaran lan rekor pengunjung level rekor ing taun 2019 lan ing rong wulan pertama taun 2020. Yen dibandhingake karo taun 2019, jumlah pengunjung ing wulan April 2021 mudhun 43.0 persen saka jumlah tamu ing April 2019 yaiku 849,397 pengunjung (udara lan pelayaran), lan belanja pengunjung mudhun 38.4 persen saka $ 1.32 milyar sing dibuwang ing wulan April 2019.

April 2020 minangka watesan perjalanan wulan pisanan kanggo njaga komunitas tetep aman, sawise karantina 14 taun mandhiri State of Hawaii kanggo kabeh penumpang (wiwit tanggal 26 Maret 2020). Sajrone wektu kasebut, pengecualian kalebu lelungan amarga sebab-sebab penting kayata kerja utawa perawatan kesehatan. Papat kabupaten negara kasebut ngetrapake perintah lan jam kerja ing omah sing ketat ing wulan April. Meh kabeh penerbangan trans-Pasifik lan penerbangan antar-pulau dibatalake. Pusat Kontrol lan Pencegahan Penyakit AS (CDC) ngetrapake "Ora Ana Pesenan Kapal layar" ing kabeh kapal pesiar. Ing tanggal 15 Oktober 2020, Negara kasebut miwiti program Safe Travels, sing banjur ngidini para turis trans-Pasifik nglewati karantina yen duwe tes negatif sing valid kanggo COVID-19.

Setahun mengko ing wulan April 2021, program Safe Travels isih ditindakake, lan umume penumpang sing teka ing luar negara lan plancongan antar negara bisa ngatasi karantina mandhiri 10 dina kanthi negatip COVID-19 NAAT sing valid asil tes saka Mitra Tes Terpercaya sadurunge budhal. County Kauai gabung maneh karo program Safe Travels tanggal 5 April 2021. Kabupaten Hawaii, Maui lan Kalawao (Moloka'i) uga duwe karantina parsial ing wulan April. CDC terus nyuda watesan liwat "Pesenan Sail Conditional" ing kabeh kapal pesiar.

Ing wulan April 2021, 352,147 pengunjung (lawan 3,016 pengunjung ing wulan April 2020) teka saka AS Kulon lan 119,189 pengunjung (lawan 1,229 ing wulan April 2020) saka Wétan AS. Kajaba iku, 1,367 pengunjung (mungsuh 13 pengunjung ing April 2020) teka saka Jepang lan 527 pengunjung (mungsuh sangang pengunjung ing April 2020) saka Kanada. Ana 10,842 pengunjung (mungsuh 298 ing wulan April 2020) saka Kabeh Pasar Internasional Liyane. Akeh pengunjung iki saka Guam, lan sawetara pengunjung saka Asia Liyane, Eropa, Amerika Latin, Oceania, Filipina lan Kepulauan Pasifik.

Pengunjung AS Kulon ngentekake $ 573.2 yuta. Pengunjung AS Wétan ngentekake $ 233.7 yuta. Pengunjung saka Jepang ngentekake $ 4.5 yuta. Data belanja pengunjung saka pasar liyane ora kasedhiya.

Gunggunge 3,614 penerbangan trans-Pasifik nglayani Kepulauan Hawaii ing wulan April, dibandhingake karo 426 penerbangan setahun kepungkur. Iki makili total 727,980 kursi udhara, saka 95,985 kursi. Ana kursi sing dijadwalake luwih akeh saka AS Kulon (623,611, + 703.7%) lan AS Wétan (80,172, + 3,646.4%). Layanan udara saka Jepang (8,798 kursi, + 1,082.5%), Asia Liyane (2,224 kursi, + 920.2%) lan Kanada (716 kursi, ora ana ing wulan April 2020) tetep winates, nanging ana kursi sing luwih dijadwal dibandhingake setaun kepungkur. Ora ana layanan udara langsung saka Oceania. Kursi sing dijadwalake saka negara liya (Guam, Manila, Majuro) mudhun (8,589, -10.4%).

Print Friendly, PDF & Email