Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Copa Airlines miwiti maneh penerbangan saka Panama menyang Bahamas tanggal 5 Juni 2021

Copa Airlines bakal nyambung Nassau, Bahamas, karo kutha-kutha utama ing Amerika Latin liwat Hub of the America ing Panama kaping pindho saben minggu.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Penerbangan wiwitane bakal digunakake dina Setu lan Senin lan tanggal 17 Juni bakal digunakake dina Minggu lan Kamis.
  2. Penumpang kanthi sertifikat vaksinasi lengkap ora dikatutake tes PCR-RT COVID-19 negatif, yen divaksinasi paling ora 14 dina sadurunge mlebu.
  3. Penumpang liyane disambut kanthi ngirim tes PCR-RT COVID-19 negatif sing ditrapake nganti 5 dina sadurunge lelungan, ndhaptar online kanggo Visa Kesehatan, lan ngrampungake kuesioner kesehatan saben dina.

Ing tanggal 5 Juni, Copa Airlines miwiti maneh penerbangan saka Panama, nyambung karo kutha-kutha utama ing Amerika Latin, menyang Nassau, Bahamas. Penerbangan kasebut wiwitane bakal digunakake dina Setu lan Senin lan tanggal 17 Juni bakal digunakake dina Minggu lan Kamis.

"Ing Copa Airlines, kita seneng ngumumake yen tanggal 5 Juni, kita bakal nerusake operasi rutin menyang Nassau kanthi penerbangan 2 saben minggu, supaya turis bisa ngaso dina istirahat sing apik lan ngrasakake preinan sing ora iso lali ing Bahama, amarga tujuan iki nawakake akeh pengalaman, lan saben pulau duwe daya tarik dhewe, kanthi pemandangan apik, gastronomi lan pantai berpasir putih banget, "ujare Christophe Didier, wakil presiden Global Sales Copa Airlines.

Ing tanggal 1 Mei, penumpang sing duwe sertifikat vaksinasi lengkap (kalebu dosis kaping pindho, yen ditrapake) kanggo Covid-19 saka AstraZeneca (Vaxzevria), Johnson & Johnson, Moderna utawa imunif Pfizer-BioNTech ora dikatutake saka PCR-RT COVID- negatif 19 sarat tes, yen wis divaksinasi paling ora 14 dina sadurunge mlebu ing Bahama.

Print Friendly, PDF & Email