Airlines Airport Warta Breaking Austria aviation Warta Breaking Belarus Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis angkara Hak-hak manungsa News tanggung jawab Rusia Breaking News Keslametan Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Austrian Airlines mbatalake penerbangan saka Wina menyang Moskow sawise Rusia nolak bypass Belarus

Austrian Airlines mbatalake penerbangan saka Wina menyang Moskow sawise Rusia nolak bypass Belarus
Austrian Airlines mbatalake penerbangan saka Wina menyang Moskow sawise Rusia nolak bypass Belarus
ditulis dening Harry Johnson

Austrian Airlines nundha penerbangan liwat wilayah udara Belarus nganti kabar luwih dhisik adhedhasar rekomendasi saka Badan Keamanan Penerbangan EU (EASA).

Print Friendly, PDF & Email
  • Pangowahan ing jalur penerbangan kudu disetujoni dening panguwasa
  • Pejabat Rusia nolak menehi persetujuan menyang Austrian Airlines
  • Asile, Austrian Airlines kepeksa mbatalake penerbangan saiki saka Wina menyang Moskow

Austrian Airlines mbatalake penerbangan dina iki saka Wina menyang Moskow sawise pejabat penerbangan Rusia nolak nampa rute alternatif Austrian Airlines kanthi ngliwati ruang udara Belarus.

"Austrian Airlines wis nundha penerbangan liwat wilayah udara Belarus nganti kabar luwih dhisik adhedhasar rekomendasi saka Badan Keamanan Penerbangan EU (EASA). Amarga alasan iki, sampeyan uga kudu nyetel rute penerbangan saka Wina menyang Moskow. Pangowahan ing jalur penerbangan kudu disetujoni dening panguwasa. Pejabat Rusia ora menehi persetujuan marang kita. Akibate, Austrian Airlines kepeksa mbatalake penerbangan dina iki saka Wina menyang Moskow, ”ujare perwakilan Austrian Airlines nanggapi panjaluk kanggo menehi komentar babagan pembatalan penerbangan saka Wina menyang Moskow.

Tanggal 25 Mei, Austrian Airlines ujar manawa maskapai penerbangan kasebut mutusake kanggo nundha penerbangan liwat ruang udara Belarusia lan ngindhari Belarus amarga ana keputusan Uni Eropa sawise pambajakan sing disponsori negara Belarus saka pesawat Ryanair ing Belarus tanggal 23 Mei. Penerbangan saka Wina menyang Moskow, dijadwal tanggal 27 Mei, mesthine ora mabur liwat Belarus.

Tanggal 26 Mei, Kementerian Perhubungan Austria ujar manawa EASA nerbitake buletin informasi keamanan ing ngendi maskapai Eropa disaranake nyingkiri ruang udara Belarus.

Dina Rebo, Air France uga kudu mbatalake penerbangan saka Paris menyang Moskow sawise Rusia nolak nyetujoni rute kasebut kanggo ngindhari ruang udara Belarus.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.