Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Apa sing kudu ditindakake sajrone kekurangan mobil sewaan ing Hawaii

Hawaii ngalami paningkatan pengunjung kanthi cepet sajrone Mei, sing diantisipasi terus nganti wulan panas lan nyebabake kekurangan mobil sewaan.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Pendhudhuk lan pengunjung uga wis ngalami tantangan kanggo ngamanake mobil sewaan ing saindenging Kepulauan Hawaii.
  2. Otoritas Pariwisata Hawaii nggarap perusahaan mobil sewaan kanggo nemokake solusi.
  3. Umume masalah liwat perusahaan sewa utama wis dilindhungi undhang-undhang nganti Agustus.

Warga kangelan golek mobil kanggo lelungan bisnis lan plancongan menyang pulau-pulau tanggan. Pengunjung sing teka ngalami masalah sing padha ing kabeh pulau, kalebu Oahu. Otoritas Pariwisata Hawaii (HTA) ngerti kahanan iki lan makarya karo pejabat negara bagian lan kabupaten, uga perusahaan mobil sewaan, kanggo solusi jangka pendek lan jangka panjang.

Akeh kendaraan sing wis dilindhungi ing perusahaan sewa utama nganti wulan Agustus, kanthi biaya sewa saben dina kanggo kendaraan sing kasedhiya asring luwih dhuwur tinimbang biasane. Kita wis krungu laporan yen sawetara kendaraan disewa udakara $ 700 saben dina.

Armada mobil sewaan Hawaii mudhun luwih saka 40% sajrone pandemi, sing dingerteni nalika lelungan menyang pulau kasebut kanthi efektif dikencengi suwene setaun. Kekurangan penyewaan mobil ora diwatesi mung ing Kepulauan Hawaii; uga kedadeyan ing tujuan plancongan utama ing saindenging negara.

Print Friendly, PDF & Email