Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Resor Jamaika Anyar duweni Sandal

Pecah tanah resor ditandhani komitmen sing terus-terusan kanggo Jamaika lan lokasi sing menehi inspirasi kanggo pendiri Gordon "Butch" Stewart kanggo mbangun Sandal Resorts ing saindenging Karibia.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Acara sing nyenengake iki ngrayakake tahapan pertama proyek Sandal ambisius $ 230 yuta ing Jamaika.
  2. Sandal uga bakal ngubah rong properti sing diduweni taun kepungkur ditambah sebageyan utama ing pesisir dadi telung resort beda ing Ocho Rios. 
  3. Menteri Pariwisata Jamaika seneng banget karo investasi penting ing Jamaika sing bakal ningkatake industri pariwisata lan infrastruktur negara kasebut.

Nyebat "wektu sing nyenengake lan penting banget," Ketua Eksekutif Sandals Resorts, Adam Stewart, marang pejabat sing nglumpukake, "Iki minangka dina sing luar biasa kanggo Sandals Resorts lan momen sing migunani banget kanggo kulawarga."

Sandals Resorts International (SRI), Termasuk mewah ing Karibia® Perusahaan resor, ngrayakake warisane ing Jamaika lan negesake komitmen sing ora kuwat kanggo negara kasebut ing upacara pambukaan khusus sing dirawuhi para pejabat kalebu Perdana Menteri Jamaika, The Most Hon. Andrew Holness.

Acara kasebut ngrayakake tahapan pertama proyek ambisius $ 230 yuta, sing bakal kalebu Kali Sandal Dunn banjur disusul karo Tahap II kanggo ngubah lahan sing cedhak karo segara dadi Kali Sandal Royal Dunn, komitmen kanggo rencana ekspansi organisasi sing luwih wiyar ing negara asal.   

Resor Jamaika Anyar duweni Sandal

"Kita saiki ngadeg ing sacedhake papane bapakku, papan sing cedhak banget," tambah Adam Steward. "Nalika miwiti rencana pertumbuhan strategis, kita bangga bisa urip kanthi sesanti liwat properti sing luar biasa iki. Ora bakal ana sing kaya iki. ”

Acara dina iki diwiwiti wiwit wara-wara pungkasan wulan yen SRI bakal ngubah rong properti sing dipikolehi taun kepungkur ditambah sebageyan utama ing sisih pantai dadi telung resort beda ing Ocho Rios. 

"Minangka salah sawijining merek keramahan sing paling dipercaya ing saindenging jagad, Sandal dadi salah sawijining pemain kunci ing sektor pariwisata Jamaika suwene wis pirang-pirang taun, lan kita kepenak bakal ngembangake tujuane ing tujuan kasebut," ujare Menteri Pariwisata Jamaika Hon . Edmund Bartlett. "Akuisisi lan pangembangan telung properti Sandal [Resorts International] anyar ing Ocho Rios minangka conto investasi liya sing ditemokake ing Jamaika sing bakal ningkatake infrastruktur pariwisata, nambah penawaran lan pungkasane bisa kerja kanggo para pekerja."

Resor Jamaika Anyar duweni Sandal
Kali Dunn

Sandal Anyar Kali Dunn & Sandal Kali Dunn Royal 

Rencana pangembangan fase I diwiwiti kanthi total transformasi Sandal Dunn's River - sing bali menyang kulawarga Sandals kanthi moniker sing padha kaya nalika asline ditambahake ing portofolio Sandals Resorts ing taun 1990. SRI target target rampung Kali Sandal Dunn sing anyar kanggo kuartal kaping 2022. Tahap II minangka kreasi Sandal-Royal Dunn's River, sing bakal jejer lan nawakake hak istimewa ijol-ijolan sing loma kanthi dirampungake ing taun 2023.

Stewart ujar manawa Sandal Dunn's River anyar minangka proyek pungkasan sing diajak kolaborasi karo bapakne almarhum lan minangka penghormatan kanggo kaendahan alam saka Jamaika sing dikasihi, kanthi banyu ditarik lan disebar saka cadangan alam lan suite tanda tangan merek sing dadi fitur utama. 

"Jamaika tegese lahan kayu lan banyu lan ing Ocho Rios, swarane banyu mili saka Dunn's River lan Roaring Waters River minangka bagean saka pengalaman, latar mburi cilik sing mesthi ana lan tenang. Iki swara sing bakal nampani tamu nalika teka, "jarene.

Saliyane air terjun ing lawang mlebu, Sandals Dunn's River bakal nawakake total 260 kamar kalebu 48 tandatangan SkyPool Suites, sing kaping pisanan kanggo Jamaika, sing bakal duwe kolam terjun ruangan sing digawe panas ruangan kanthi ruangan tanpa tenaga kanthi ujung tanpa wates. 12 Swim-up Rondoval ™ Suites kanthi akeh fitur "Rooftop Terrace" uga bakal nguntungake properti kasebut - loro asma Love Nest Butler Suites® kanggo privasi lan layanan paling utama; 10 restoran kalebu bar rum khusus ing konsep restoran Latin Fusion paling anyar ing merek Azuka lan 9 bar; 7 kolam renang kalebu 2 kolam kali lan Red Lane® Spa

"Nalika resor iki kasedhiya, aku lan bapakku mbonceng kesempatan kanggo mbalekake maneh lan nggawa bali menyang papan sing diduweni. Sanajan dheweke ora bisa bareng karo kita kanggo ndeleng transformasi utama, dheweke bakal mesthi dadi bagean saka kabeh perkara sing ditindakake. Sidik driji ing proyek iki lan dheweke kanthi lengkap ngrampungake rencana kita kanggo nyetel standar kemewahan anyar ing Jamaika. Kabeh sing bakal ditindakake sabanjure ing irisan irisan pantai Jamaika sing luar biasa, bakal dadi pajeg kanggo dheweke lan amarga dheweke. Aku ora bisa negesake kanthi tulus manawa kita seneng banget miwiti karya iki ing omah, "ujare Stewart.

Resor Jamaika Anyar duweni Sandal
Lobi Runaway Bay

Teluk Pelayaran Pantai Baru

Saliyane ing $ 230 yuta pangembangan Sandals Pelangi River lan Meritus Pelangi River, perusahaan Resor uga planning mbenake liwat $ 250 yuta saka lokasi anyar katelu in Langkawi, Pantai Runaway Bay Resort, katelu kulawarga-loropaken Resor Pantai ing Jamaika. Sawise rampung, hotel kasebut bakal nampilake kira-kira 400 suite mewah, siji, loro lan papat kamar turu, sing dirancang kanggo para kulawarga tambahan. Para tamu ing Beaches Runaway Bay uga duwe akses menyang Runaway Bay Golf Club lan lapangan golf kejuaraan par-72, 18 bolongan.

Sandal Resor

Sandal Resorts nawakake wong loro sing paling romantis, Termasuk Mewah® Pengalaman plancongan ing Karibia. Kanthi 15 setelan pantai sing apik ing Jamaika, Antigua, Saint Lucia, Bahama, Barbados, Grenada, lan lokasi anyar teka ing Curacao Musim semi 2022, Sandals Resorts nawakake rangkuman kualitas luwih akeh tinimbang perusahaan resor liyane ing planet iki. Signature Love Nest Butler Suites® kanggo privasi lan layanan paling utama; butlers dilatih dening Guild of Butlers Inggris Profesional; Spa Red Lane®; Mangan Global 5-Star Global Gourmet ™, nyedhiyakake minuman keras ing ndhuwur, anggur premium, lan restoran khusus gourmet; Pusat Aqua kanthi ahli PADI® sertifikasi lan pelatihan; Wi-Fi cepet saka pantai menyang kamar turu lan Sandal Pernikahan sing dikustomisasi kabeh eksklusif Sandal Resorts. Sandals Resorts njamin tamu katentreman saka tekane mangkat karo Sandal Platinum Protokol Kebersihan, langkah-langkah kesehatan lan keamanan perusahaan sing luwih apik sing dirancang kanggo menehi kapercayan utama kanggo para tamu nalika plancongan ing Karibia. Sandals Resorts minangka bagean saka sandal Resorts International (SRI) duweke kulawarga, sing didegake karo almarhum Gordon "Butch" Stewart, sing kalebu Pantai Resor lan minangka perusahaan resor sing kalebu ing Karibia. Kanggo informasi luwih lengkap babagan Sandal Resorts Luxury Included® bedane, dolan www.sandals.com.

Resor Jamaika Anyar duweni Sandal
Dunn's Swim-Up Rondoval

pesisir® Resorts

Kanthi telung lokasi sing luar biasa ing Turki & Caicos lan Jamaika, lan lokasi kaping papat sing bakal teka ing St.Vincent & the Grenadines, Pantai Resorts minangka plancongan paling utama kanggo saben anggota kulawarga. Pantai Resorts nyedhiyakake tambahan kualitas luwih apik tinimbang perusahaan resor liyane ing planet bumi kanthi waterpark sing keterlaluan, XBOX® Main Lounge, Camp Kids eksklusif, klub wengi remaja, Nannies Bersertifikat, Layanan Butler, Red Lane® Spa, Pusat Aqua kanthi sertifikasi lan pelatihan PADI® ahli; lan Wi-Fi gratis. Minangka sponsor saka Sesame Street, Beaches Resorts uga nawakake Petualangan Karibia karo Jalan Sesame®, ing ngendi bocah-bocah bisa plancongan karo kanca sing disenengi Sesame Street®, gang kanthi kegiyatan saben dina lan pertunjukan panggung mingguan. Pantai Resorts minangka papan sing cocog kanggo kumpul kulawarga wiwit reuni lan ulang taun khusus nganti program perkawinan sing dituju, Tandha Acara Pernikahan sing Pesenan. Pantai Resorts njamin tamu supaya tentrem wiwit tekan mangkat bareng Protokol Platinum Kebersihan Pantai, langkah-langkah kesehatan lan keamanan perusahaan sing luwih apik sing dirancang kanggo menehi kapercayan utama kanggo para tamu nalika plancongan ing Karibia. Pantai Resor minangka bagean saka Sandal Resorts International (SRI) duweke kulawarga, didegake karo almarhum Gordon "Butch" Stewart, sing kalebu Luxury Termasuk® Sandals Resorts, lan minangka perusahaan resor sing kalebu ing Karibia. Kanggo informasi luwih lengkap babagan Resor Pantai, bukak www.beaches.com.

Warta liyane babagan Sandal

Print Friendly, PDF & Email