Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Anggota Komisi UNWTO Timur Tengah mbahas babagan plancongan sing aman lan tanggung jawab ing Riyadh

Anggota Komisi Wilayah UNWTO kanggo Timur Tengah wis setuju kanggo nggarap nggawe protokol sing harmoni kanggo ndhukung resume lelungan regional sawise pandemi virus corona.

Print Friendly, PDF & Email
  • Nggawe kerangka kerja umum kanggo mbukak maneh wates internasional
  • Nggawe Koridor Kesehatan Publik ing antarane tujuan kanggo ningkatake pengalaman pariwisata tartamtu lan ngluncurake maneh tujuan pariwisata hotspot
  • Nggarap implementasi pelacak tujuan IATA-UNWTO, sistem ngawasi kanggo nglacak data kesehatan, peraturan lan gerakan ing wates

13 Anggota Komisi Wilayah UNWTO kanggo Timur Tengah ketemu ing Riyadh, Kerajaan Arab Saudi, dina sawise agensi khusus PBB kanggo pariwisata ngrayakake pembukaan resmi Kantor Wilayah pertama ing kutha kasebut. Dhuwur agenda kasebut nggunakake pendekatan terkoordinasi kanggo nggawe protokol gabungan kanggo lelungan sing aman lan tanggung jawab ing wilayah kasebut.

The UNWTO Negara-negara Anggota Timur Tengah wis setuju kerja sama ing inisiatif inti sing dimaksud kanggo harmoni protokol perjalanan lan urip maneh lelungan regional liwat:

  1. Nggawe kerangka kerja umum kanggo mbukak maneh wates internasional;

2. Nggawe Koridor Kesehatan Publik sing disetujoni ing antarane tujuan kanggo ningkatake pengalaman pariwisata tartamtu lan nglancarake maneh tujuan pariwisata hotspot;

3. Ngleksanakake solusi kesehatan digital umum kanggo nggampangake pengalaman lelungan liwat interoperabilitas lan pamblokiran minangka teknologi kanggo mbantu ngembangake standar umum; lan

4. Makarya kanggo ngetrapake pelacak tujuan IATA-UNWTO, sistem monitoring kanggo nglacak data kesehatan, peraturan lan gerakan ing saindenging wates lan kanggo nglindhungi kesehatan lan kesejahteraan 450 yuta jiwa wilayah kasebut.

Bangsa-bangsa ing saindenging jagad iki ngupayakake ngatasi pandemi sing nyebabake pengaruh gedhe ing sektor pariwisata global.

Sekretaris Jenderal UNWTO, Zurab Pololikashvili, ngaturake laporan kasebut menyang Komisi Regional. Laporan kasebut negesake kepiye UNWTO makarya karo kabeh Anggota lan Anggota Afiliasi ing saindenging wilayah kasebut, utamane nyengkuyung supaya bisa menehi tanggepan sing unik lan bareng karo pengaruh pandemi COVID-19.

"Persetujuan iki mbukak bab anyar pariwisata regional ing Timur Tengah lan menehi standar kolaborasi kanggo wilayah liyane," ujare Zurab Pololikashvili, Sekretaris Jenderal UNWTO. "Bangsa-bangsa ing saindenging jagad iki berjuang kanggo ngatasi pandemi sing nyebabake pengaruh gedhe ing sektor pariwisata global. Luwih akeh negara sing ngupaya ngetutake dalan independen kanggo metu saka krisis, bakal luwih suwe maneh mbangun jutaan mata pencaharian sing kena pengaruh. Mung liwat persatuan lan kolaborasi ing saindenging wates, kita bisa ngliwati jaman sing peteng iki lan nyedhiyakake manfaate pariwisata menyang jagad maneh.

Print Friendly, PDF & Email