24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport aviation Warta Breaking Belarus Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis angkara Warta Breaking Estonia Warta Pamrentah Warta Breaking Hongaria Warta Breaking Moldova News tanggung jawab Keslametan Warta Breaking Serbia Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Belavia mbatalake penerbangan Belgrade, Budapest, Chisinau lan Tallinn amarga larangan penerbangan Uni Eropa lan Ukraina

Belavia mbatalake penerbangan Belgrade, Budapest, Chisinau lan Tallinn amarga larangan penerbangan Uni Eropa lan Ukraina
Belavia mbatalake penerbangan Belgrade, Budapest, Chisinau lan Tallinn amarga larangan penerbangan Uni Eropa lan Ukraina
ditulis dening Harry Johnson

Amarga larangan pejabat berwenang UE lan Ukraina nggunakake ruang udara lan ora bisa nindakake penerbangan, layanan rutin Belavia menyang Belgrade, Budapest, Chisinau ditanggepi.

Print Friendly, PDF & Email
  • Belavia mbatalake penerbangan reguler menyang Belgrade, Serbia
  • Belavia mbatalake penerbangan reguler menyang Budapest, Hongaria
  • Belavia mbatalake penerbangan reguler menyang Chisinau, Moldova

Pengangkut bendera nasional Belarusia sing bermasalah Belavia ngumumake ing situs web dina iki yen wis mbatalake penerbangan reguler menyang Belgrade, Serbia, Budapest, Hongaria lan Chisinau, Moldova saka 29 Mei nganti 30 Juni (kanggo wektu iki) amarga dilarang Uni Eropa lan Ukraina nggunakake papan udhara.

"Amarga larangan panguwasa penerbangan Uni Eropa lan Ukraina nggunakake ruang udara lan ora bisa nindakake penerbangan, layanan rutin menyang Belgrade, Budapest, Chisinau ditundha kanggo periode wiwit 29 Mei 2021, nganti 30 Juni 2021," ujare Belavia jarene.

Belavia uga ujar manawa "ngitung varian rute sing bisa ditrapake kanggo penerbangan reguler lan charter sing kena pengaruh saka watesan sing dienalake kanggo nemtokake kasedhiyane."

Maskapai kasebut ngumumake yen kanggo muter wilayah udara ing sawetara negara, penerbangan reguler menyang Istanbul lan Larnaca bakal ngetutake jadwal sing wis diowahi.

Belavia uga mbatalake kabeh penerbangan menyang Tallinn, Estonia wiwit tanggal 28 Mei nganti 28 Agustus.

Dina Senin, sawise pembajakan penerbangan Ryanair sing disponsori negara Belarus, para pemimpin Uni Eropa mutusake kanggo mblokir maskapai penerbangan Belarus saka kebangkrutan ing bandara EU lan mabur liwat UE, uga menehi saran supaya operator Eropa nundha penerbangan ing wilayah udara negara kasebut.

Sawetara negara wis nutup ruang udhara menyang maskapai penerbangan Belarus, kalebu Inggris, Prancis, Latvia, Ukraina, Republik Ceko, Finlandia, Lithuania, Polandia, Slowakia.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.