Plancongan Petualangan News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Society of American Travel Writers ngasilake dalan menyang plancongan sing aman lan nyenengake

Society of American Travel Writers ngasilake dalan menyang plancongan sing aman lan nyenengake
Society of American Travel Writers ngunjungi Taman Nasional New River Gorge

Nalika wates mbukak, mandat topeng wis santai, lan tarif vaksinasi mundhak, wong Amerika wiwit kepenak karo ide lelungan maneh.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Klompok panulis kanthi 41 kekiyatan lelungan menyang taman nasional paling anyar ing negara kasebut - Taman Nasional New River Gorge lan Preserve bebarengan karo Adventures on the Gorge.
  2. Organisasi pariwisata, hotel mitra, lan atraksi ngupayakake tujuan supaya aman, berkelanjutan, lan nyenengake.
  3. Anggota SATW kudu ketemu lan njaga standar produktivitas, etika, lan tumindak sing paling dhuwur ing industri.

Society of American Travel Writers (SATW) minangka cara utama kanggo nduduhake cara ngrasakake petualangan ruangan sing aman, berkelanjutan lan nyenengake. Kanggo rapat kaping pisanan ing luwih saka setaun, Dewan lepas saka SATW nuduhake kepiye lan ing ngendi warga Amerika bisa lelungan kanthi aman lan nyenengake nalika musim panas lan musim gugur.

Klompok panulis kanthi kekuatan 41 sing akeh lelungan menyang Virginia Kulon Kidul, sing dadi negara paling anyar ing negara kasebut Taman Nasional. Dheweke ngunjungi Taman Nasional New Preserve Gorge lan ngreksa, bebarengan karo Adventures on the Gorge (AOTG), kanthi kemitraan karo Visit South West Virginia, Greenbrier County CVB lan Jelajahi Summers County.

Diadegake ing taun 1955 sadurunge Internet lair lan nalika media cetak mrentah, SATW lan anggotane wis, lan isih aktif, terus adaptasi kanggo nemokake lanskap media sing terus berubah. Lan, taun kepungkur ora ana sing istiméwa. Dina iki, SATW tetep dadi organisasi media perjalanan profesional utama negara kasebut sing kalebu meh 1,000 wartawan, fotografer, editor, produsen siaran, video / film, blogger, pemilik situs web, ahli hubungan media lan perwakilan industri perhotelan saka Amerika Serikat, Kanada lan sateruse.

Larry Bleiberg, Presiden SATW, ujar: "SATW bangga bisa bali menyang plancongan. Kita nduduhake carane wong Amerika bisa bali ing dalan kanthi aman lan tanggung jawab, lan isih duwe wektu sing luar biasa. ”

Bab Wétan SATW uga duwe loro pertemuan - sing kaping pisanan ing Pantai Dewey lan Pesisir Selatan Delaware karo Pariwisata Delaware Kidul saka 6 Juni nganti 9 Juni lan sing nomer loro kanggo Roanoke lan Blue Ridge Virginia karo Visit Roanoke Virginia saka 7 Juli nganti 10 Juli. Rapat taunan SATW bakal dianakake ing Milwaukee taun iki sing dianakake dening Visit Milwaukee. Konvensi iki nawakake ide-ide crita saka biyen sing apik ing kutha, sejarah jazz, seni kontemporer, arsitektur, koktail kreatif lan panganan etnis.

Bleiberg negesake, "Nalika lelungan menyang Virginia Kulon Kidul, kita ndeleng kepiye organisasi pariwisata, hotel mitra lan obyek-obyekne ngupayakake tujuan supaya aman, lestari lan nyenengake. Kita ngerti perjalanan ekonomi sing positif duwe pengaruh menyang organisasi kasebut lan komunitas lokal. Lan kita uga ngerti pentinge lelungan tumrap kita kabeh. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.