Menteri Pariwisata Jamaika ningkatake lobi kanggo ekuitas vaksin ing KTT Pemulihan Pariwisata Global

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Apa lelungan mbesuk kalebu bagean saka Generation-C?

Menteri Pariwisata Jamaika Hon. Edmund Bartlett wis ningkatake lobi kanggo para pemain ing komunitas global supaya swarane dirungokake babagan masalah ekuitas vaksin lan implikasine kanggo pulih ekonomi global, uga restorasi industri pariwisata kanthi lengkap.

Print Friendly, PDF & Email
  1. KTT kasebut fokus ing upaya komunitas global kanggo miwiti maneh industri pariwisata kanthi kepemimpinan lan koordinasi.
  2. Sing dibahas yaiku distribusi vaksin sing ora padha sing bisa nyebabake tantangan kamanungsan global.
  3. 1.7 milyar dosis vaksin wis diwenehake ing saindenging jagad, nanging mung nggambarake 5.1% saka jagad.

Menteri kasebut mbahas maneh banding kasebut ing KTT Pemulihan Pariwisata Global sing dipimpin dening Menteri Pariwisata Arab Saudi, Tuan Ahmed Al Khateeb, lan Sekretaris Jenderal Organisasi Pariwisata Dunia PBB (UNWTO), Zurab Pololikashvili, ing Riyadh, Arab Saudi. KTT kasebut fokus ing upaya komunitas global kanggo miwiti maneh industri pariwisata kanthi kepemimpinan lan koordinasi.

Sajrone puncak kasebut, Bartlett, sing didhukung rekane, Menteri tanpa Portofolio ing Kementerian Pertumbuhan Ekonomi lan Penciptaan Pekerjaan, Senator, Hon. Aubyn Hill, ujar manawa distribusi vaksin sing ora padha bisa uga nyebabake tantangan kamanungsan global, sing bakal nduwe pengaruh langsung kanggo negara-negara cilik kayata Jamaika.

"Kita prihatin yen bakal ana tantangan kamanungsan sing luwih gedhe yen proses ketidaksetaraan vaksin iki terus. Akeh negara sing bakal nemokake ekonomine ing kahanan sing ora apik lan rezeki masarakat sing ana ing bebaya. Jamaika duwe risiko amarga kita duwe tingkat vaksinasi kurang saka 10% lan bisa dadi perhatian. Yen kategorisasi kudu digawe gegayutan karo level vaksinasi, negara-negara kaya Jamaika bakal ditinggalake amarga akses vaksin kita winates, "ujare Menteri Bartlett. 

Sajrone presentasi marang sawetara menteri pariwisata paling dhuwur ing Timur Tengah lan bagean liyane ing jagad iki, dheweke negesake manawa sawetara negara wis nyakup pasokan vaksin global. Dheweke nuduhake manawa tanggal 26 Mei 2021 "total 1.7 milyar dosis vaksin diwenehake ing saindenging jagad, nanging mung makili 5.1% saka jagad iki."

Print Friendly, PDF & Email