Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Seychelles nggawe tampilan virtual ing BIT 2021

Tujuan pulau kasebut, liwat kantor Papan Pariwisata Seychelles Italia, melu edisi virtual pameran perdagangan lan konsumen BIT (Borsa Internazionale Turismo) 2021, sing dianakake online saka 9-14 Mei.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Interaksi difasilitasi dening Expo Plaza, platform digital, sing kalebu ruang pameran virtual sing bisa ditambah karo para peserta pameran kanthi multimedia lan konten liyane.
  2. Ruang konferensi BIT Talks nampilake luwih saka 90 acara streaming kanthi fokus ing acara profil tinggi.
  3. MyMatching minangka platform kanggo nggawe profil lan rapat bisnis rahasia ing antarane penawaran lan panjaluk, ing ngendi para pembeli lan penjual bisa ngobrol liwat video.

Saiki ing pameran digital 6 dina ana 1,530 pemain industri pariwisata, sing nyedhiyakake 3 dina kanggo perdagangan lan liyane kanggo para konsumen.

Interaksi kasebut difasilitasi dening Expo Plaza, platform digital kanthi 3 saluran, sing kalebu ruang pameran virtual sing bisa ditingkatake para peserta pameran kanthi multimedia lan konten liyane kanggo nampilake penawaran tujuan, jaringan karo operator lan melu para wisatawan.

Ruang konferensi BIT Talks nampilake luwih saka 90 acara streaming kanthi fokus ing acara profil tinggi ing Wicara Khusus BIT. Kajaba iku, Komunitas BIT, évolusi online MyMatching, tumindak minangka platform kanggo nggawe profil lan rapat bisnis rahasia antarane penawaran lan panjaluk, ing ngendi para pembeli lan penjual bisa ngobrol liwat obrolan video.

The Kapuloan Seychelles nduwe posisi virtual ing endi pengunjung bisa nampa informasi liwat brosur, video, gambar, buku, lan materi pemasaran liyane sing adhedhasar tujuan kasebut.

Print Friendly, PDF & Email