Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Menteri Pariwisata Jamaika: Pelanggaran protokol COVID-19 ora bakal ditoleransi

Menteri Pariwisata Jamaika Hon. Edmund Bartlett nate menehi peringatan kanthi tegas manawa pelanggaran protokol sing wis ditemtokake kanggo ngemot panyebaran virus COVID-19, ora bakal ditoleransi ing sektor pariwisata.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Menteri Pariwisata Jamaika, Bartlett, ora sithik wektu kanggo ngukum pelanggaran protokol COVID-19 pungkasan.
  2. Pementasan kontroversial ditindakake ing acara Mocha Fest ing Rick's Café ing Negril sing ora dingerteni.
  3. Perusahaan Pengembangan Produk Pariwisata Ltd. mundur sertifikasi kepatuhan COVID-19 Rick's Café kanthi efek langsung.

Menteri kasebut negesake minangka pementasan kontroversial acara Mocha Fest ing Rick's Café ing Negril sing nglanggar protokol kesehatan lan keamanan COVID-19 pamrentah.

Pak Bartlett negesake, "Perusahaan Pengembangan Produk Pariwisata Ltd. (TPDCo), sing minangka badan publik Menteri Pariwisata, wis tumindak kanthi cepet supaya langkah-langkah sing cocog ditindakake kanggo ngukum entitas sing nglanggar protokol kasebut. ”

"Aku pengin nerangake kanthi cetha manawa Menteri Pariwisata ora bakal ngidinke pelanggaran apa wae protokol sing wis ditemtokake kanggo nggampangake operasi sektor kasebut kanthi aman. Kabeh mitra, lokal lan internasional, sing bakal melu produk pariwisata sawetara wulan ngarep - lan angger ana Undhang-undhang Risk Risk Disaster (DRMA) - kudu tundhuk ing kabeh hal, "tambah Menteri.

Print Friendly, PDF & Email