Breaking News Internasional Breaking Jamaica News Plancongan Bisnis Caribbean Kabar Olahraga Industri Hospitality News Mbangun maneh Keslametan Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Maneka Warta

Menteri Pariwisata Jamaika: Pelanggaran protokol COVID-19 ora bakal ditoleransi

Pilih basa sampeyan

Sadurunge dina iki, TPDCo mundur sertifikasi kepatuhan COVID-19 Rick's Café kanthi efek langsung. Akibate, Rick's Café bakal diwajibake nindakake latihan sertifikasi maneh kanggo njamin ketaatan sing ketat marang sing wis digawe Jamaika COVID-19 Protokol Kesehatan lan Keamanan sadurunge ora diijini nampa pengunjung maneh.

Kajaba iku, Pemerintah Pamrentah Daerah lan Pembangunan Pedesaan ngumumake manawa mrentah Rick's Café ditutup pitung dina lan manajemen pangembangan kasebut dipanggil kanggo rapat karo pejabat saka Kementerian lan Kantor Persiapan Bencana lan Manajemen Darurat (ODPEM ) dina Senen.

"Aku sedhih banget amarga ana pelanggaran sing kaya ngono, nanging, macem-macem penyelundupan Pamrentah tumindak kanthi cepet lan tegas," ujare Menteri Bartlett.

"Minangka Menteri, aku sedhih banget amarga ana kegiatan sing nglanggar unsur DRMA. Pelanggaran kasebut ngrusak protokol sing kita kerja keras kanggo nggawe lan koridor tahan banting sing wis diakoni internasional amarga tingkat kepatuhan sing dhuwur lan rekor infeksi infeksi sing kurang banget, "ujare Bartlett.

"Kabeh kegiatan sing ditindakake ing sektor kasebut kudu tundhuk karo protokol sing wis ditemtokake. Gagal, aparat keamanan uga ngerti tumindak lan hak-hak kasebut ing babagan kasebut, "ujare.

Warta liyane babagan Jamaika

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.