Breaking News Indonesia Breaking News Internasional Plancongan Bisnis budaya Warta Pamrentah Industri Hospitality Investments News Mbangun maneh Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Maneka Warta

Mantan Menteri Pariwisata Seychelles, St.Ange, ngrembug babagan pariwisata karo pejabat Indonesia

Mantan Menteri Pariwisata Seychelles, St.Ange, ngrembug babagan pariwisata karo pejabat Indonesia
Pejabat pariwisata St.Ange lan Indonesia

Alain St.Ange, mantan Seychelles Pariwisata, Penerbangan Sipil, lan Menteri Laut sing ana ing Indonesia kanthi misi kerja kanggo Forum Ekonomi Sedheng AFRICA ASEAN (FORSEAA), ketemu karo pejabat pariwisata Indonesia, Sabtu, 29 Mei 2021 ing Raffles Jakarta kanggo ngrembug babagan kesiapan industri pariwisata pasca COVID-19.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Pejabat St.Ange lan Indonesia ngrembug opsi perencanaan strategis ing wulan ngarep.
  2. Ora ana wektu kanggo ragu-ragu amarga ing saindhenging entitas pariwisata jagad iki ngupayakake para gatel sing pengin dadi metu menyang jagad COVID sing luwih aman.
  3. Pejabat industri pariwisata Indonesia bakal ketemu karo Presiden ATB maneh ing wektu kasebut.

St.Ange, sing dadi kepala biro Konsultasi Pariwisata Saint Ange uga dadi Presiden Dewan Pariwisata Afrika (ATB) lan bagean saka Jaringan Perjalanan Dunia (WTN). Dheweke mbahas kanthi terbuka cara lan cara kanggo nyuda efek COVID-19 uga opsi perencanaan strategis kanggo wulan-wulan mbesuk amarga saben tujuan pariwisata nggawe para plancongan sing ngerti.

Indonesia dianggep minangka raksasa turu blok ASEAN, lan negara kasebut menilai cara dhewe kanggo maju. Iku tetep a tujuan wisata tropis sing populer nawakake keragaman budaya, kaendahan alam sing apik banget, lan akomodasi kelas internasional kanthi rega sing terjangkau. Pejabat saka badan industri pariwisata dijadwalake bakal ketemu maneh karo St.Ange maneh kanggo diskusi lan tumindak liyane.

Ana ing rapat kasebut karo Alain St.Ange yaiku Dr. Sapta Nirwandar, Ketua Forum Pariwisata Indonesia lan Mantan Wakil Menteri Pariwisata lan Ekonomi Kreatif; Adi Satria, Wakil Presiden Senior Operasi lan Hubungan Pamrentah ing Accor; lan Pak Sandiaga Uno, Menteri Pariwisata lan Ekonomi Kreatif Republik Indonesia.

Mantan Menteri Pariwisata Seychelles, St.Ange, ngrembug babagan pariwisata karo pejabat Indonesia

Sadurunge, St.Ange ditekani pangembang Indonesia kanggo konsultasi karo inisiatif kanggo pirang-pirang pulau Indonesia. Pulo kasebut kalebu Pulau Bangka Belitung, eko-surga Maratua ing Kalimantan Timur, Alor lan pulau Rote ing Nusa Tenggara Timur, lan pulau Banda ing Maluku.

Wonderful Indonesia minangka komitmen Menteri Pariwisata kanggo promosi macem-macem tujuan ing Nusantara kanggo turis domestik lan internasional. Inisiatif kasebut nyambut gawe kabeh merek, institusi, lan pemangku kepentingan pariwisata kanggo nggawe kemitraan lan mbantu nyebar kabar babagan akeh pariwisata negara kasebut. Ana akeh platform, online (media sosial, outlet warta, lan situs web resmi) lan offline (kemitraan merek lan institusi, promosi lelungan, lsp), sing digunakake kanggo kampanye Wonderful Indonesia. Keajaiban Indonesia wis dipérang dadi limang kategori: Alam, Kuliner lan Kesejahteraan, Seni lan Warisan, Recreation and Leisure, and Adventure.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.