Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Formula anyar kanggo mbukak maneh Pariwisata Internasional yaiku Copetition dudu Kompetisi

Hon. Edmund Bartlett minangka menteri pariwisata ing Jamaika, nanging duwe pandangan global. Dheweke mung ngenalake tren anyar kanggo tujuan plancongan lan pariwisata.

Print Friendly, PDF & Email
  1. UNWTO bubar ngundang menteri pariwisata menyang pusat anyar ing Arab Saudi
  2. Hon. Edmund Bartlett, Menteri Pariwisata Jamaika nampilake pendekatan out-of-the-box, nyetel tren sing bisa ditindakake kanggo jagad iki.
  3. Saben negara duwe dhewe. Diplomasi vaksin lan politik vaksin, lan nasionalisme dadi kursi utama, nanging ana siji menteri sing menehi cara metu.

Saben negara duwe dhewe, ujare Dr. Taleb Rifai, mantan Sekretaris Jenderal UNWTO ing a Rapat Jaringan Pariwisata Dunia wingi negesake, yen ana kasunyatan sedih saben negara sing berjuang dhewe. WTN Pahlawan lan Menteri Pariwisata Edmund Bartlett saka Jamaika ngerti iki lan nuduhake solusi sederhana minggu kepungkur ing Arab Saudi ing rapat UNWTO.

Hon. Menteri Edmund Bartlett nerangake karo reporter sing melu acara UNWTO, yen mabur lan lelungan bisa ditindakake maneh.

Bartlett ujar: Sawise mabur 17 jam ing kene saka Jamaika, aku mumpuni kanggo menehi pratelan marang kabeh wong yen ora apa-apa, yen sampeyan bisa lelungan maneh, aman kanggo lelungan.

Waca sisa wawancara ing versi sing ora diowahi, utawa delengen ing kene

Hon. Edmund Bartlett ing Arab Saudi
Print Friendly, PDF & Email