Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Kabebasan saka COVID-19 ing Jerman: Milus Pesta Duesseldorf lagi Booming

Jerman isih duwe tingkat infeksi COVID-19 sing dhuwur lan jumlah vaksin kurang. Nanging tes kasedhiya ing endi wae- lan gratis. Saben kutha duwe aturan sing beda kanggo COVID-19. Watch apa tegese kanggo Cologne lan Duesselorf akhir minggu iki.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Kutha Duesseldorf ing Jerman ing kali Rhine misuwur amarga duwe counter bar paling dawa ing saindenging jagad kanthi atusan restoran ing kutha-kutha ing kutha kasebut kanthi warna-warni.
  2. Cologne, kutha sing duwe Katedral sing misuwur mung udakara 35 mil lan uga ing Kali Rhine duwe kutha lawas sing padha, nanging bir sing didol ing kene yaiku "Koelsch". Bir ing Duesseldorf yaiku "Alt"
  3. Nalika Cologne ngalami kurva malam lan kunci, Duesseldorf mbukak lan wong-wong ngrayakake kebebasan Corona - lan nuduhake

Ing dina Setu bengi restoran lan bar Cologne ditutup, kajaba nggawa.

A curfew ditrapake wiwit jam 10 wengi nganti jam 5 esuk saben dina, dadi nyuda nalika ngubengi kutha, nanging kudu nampa watesan COVID-19 ing kutha kasebut.

Kaloro kutha kasebut, Cologne lan Duesseldorf, ana ing Negara Bagian Northrhine Westphalia ing Jerman, nanging kajaba duwe bir Koelsch ing Cologne lan bir Alt ing Duesseldorf bisa uga ora ana bedane liyane ing Setu wengi

Aku lunga saka Cologne jam 9.30 bengi Setu bengi, nyoba ngluwihi wates kutha sadurunge jam 10 wengi kanggo ngindhari kurva wengi. Sawise nyopir udakara 30 menit, aku banjur tekan Duesseldorf, lan swasanane pancen ora nemen.

Aku tetep ing merek Hyatt Hotel Wellen ing Duesseldorf mapan ing tengah kutha-kutha mil ing kutha lawas.

Aku butuh wektu 45 menit maneh kanggo nyetir kurang saka siji mil kanggo mlebu ing garasi hotel. Ewonan mobil, musik, nari ing lurung-lurung lan ngemot lurung-lurung ing kutha lawas sing nggawe sosial prentah ora bisa ditindakake.

Topeng mung katon kanthi sithik, lan saben bar, saben restoran mbukak kanggo layanan njaba. Tabel kebak ing endi wae. Syarat supaya bisa lungguh ing papan acara yaiku tes COVID negatif utawa sertifikat vaksinasi lengkap.

Aku ngerteni telung pusat pengujian sing adoh saka kutha Old Dusseldorf. Tes gratis lan asil negatif kudu diarepake sajrone 15 menit, mbukak mil partai kanggo panrima sing begja.

Saiki pusat tes COVID-19 pribadi berkembang ing endi wae ing Jerman, uga ing restoran. Ora ana kir lan saldo. Pusat tagihan pamrentah Jerman EURO 18 saben tes. Hukum privasi ketat ing Jerman. Pusat tes COVID-19 pribadi mung nyedhiyakake cacahe wong sing wis dites, ora perlu jeneng. Adhedhasar nomer sing dilaporake, pusat tes bakal dibayar. Saiki penipuan nyebar. Miturut laporan warta lokal, pamrentah menehi tagihan 3-4 kali tinimbang jumlah tes sing wis ditindakake. Uga ditemokake sawetara pusat tes ora nate nglaporake tes positif.

Jerman minangka conto kepiye aturan sing ditemtokake kutha kanthi kutha nggawe lelungan ing negara kasebut ora mung mbingungake nanging ora mungkin. Aturan kasebut ora ditemtokake miturut negara utawa negara, kajaba kanggo peraturan kedatangan internasional

Menarik banget kanggo ndeleng kepiye infeksi COVID-19 bakal tuwuh ing Duesseldorf sajrone 14 dina.

Tonton video kasebut kanggo ndeleng tampilan Duesseldorf wingi, dina Setu wengi.

Cologne ngumumake ngangkat watesan sing angel mula dina Senin. Restoran lan bar wis siyap-siyap golek kabebasan COVID-19 katelu.

Print Friendly, PDF & Email