24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Kabar Breaking Kazakhstan News Rilis pers Mbangun maneh Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking Uzbekistan Maneka Warta

Penerbangan saka Almaty ke Samarkand, Sambungan Kazakhstan - Uzbekistan

Air Astana ndeleng pemulihan sawise nggawe kerugian ing taun 2020
Air Astana ndeleng pemulihan sawise nggawe kerugian ing taun 2020
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Samarkand minangka kutha ing Uzbekistan sing misuwur amarga mesjid lan mausoleum. Ana ing Silk Road, rute perdagangan kuna sing ngubungake China menyang Mediterania. Tengara sing misuwur kalebu Registan, plaza sing wewatesan karo 3 madrasah sing ditutupi majolica wiwit abad kaping 15 lan 17, lan Gur-e-Amir, makam Timur (Tamerlane) sing dhuwur, pendiri Kekaisaran Timurid.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Air Astana bakal ngluncurake layanan langsung saka Almaty menyang kutha kuna Samarkand ing Uzbekistan tanggal 9 Juni 2021, kanthi penerbangan dioperasikake nggunakake pesawat Airbus A321 ing dina Rebo lan Minggu.
  2. Dina Rebo, pesawat bakal mangkat saka Almaty jam 15.40 lan tekan Samarkand jam 16.15, kanthi pesawat bali jam 17.45 lan tekan Almaty jam 20.20. Dina Minggu, pesawat kasebut bakal mangkat saka Almaty jam 11.20 lan tekan Samarkand jam 11.55, kanthi pesawat bali jam 13.25 lan tekan Almaty jam 16.00. Kabeh kaping lokal.
  3. Samarkand bakal dadi tujuan nomer loro Air Astana ing Uzbekistan, kanthi penerbangan langsung menyang Tashkent, ibukutha negara kasebut, wiwit dioperasikake wiwit 2010.

Samarkand minangka kutha ing Uzbekistan sing misuwur amarga mesjid lan mausoleum. Ana ing Silk Road, rute perdagangan kuna sing ngubungake China menyang Mediterania. Tengara sing misuwur kalebu Registan, plaza sing wewatesan karo 3 madrasah sing ditutupi majolica wiwit abad kaping 15 lan 17, lan Gur-e-Amir, makam Timur (Tamerlane) sing dhuwur, pendiri Kekaisaran Timurid.

Tarif bali kalebu beya, wiwit saka US $ 163 ing kelas ekonomi lan saka US $ 518 ing kelas bisnis. Tiket kasedhiya ing situs web Air Astana lan ing kantor penjualan, uga agen perjalanan sing terakreditasi. Penumpang disaranake supaya kenal luwih dhisik kanthi syarat mlebu lan transit kanggo lelungan antarane Kazakhstan lan Uzbekistan ing www.airastana.com

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.