Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Bank Emirat Airline ing Venesia lan Milan sawise penundaan penerbangan India nggawe EK ing krisis

Kanthi desas-desus sing nuduhake Emirat ana ing kahanan finansial sing angel amarga penerbangan India sing ditundha lan bisa uga njaluk pamrentah UAE supaya bisa dijamin, cara kanggo urip ora nyuda rute, nanging ekspansi. Syeikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum, CEO Emirat fokus ing Italia kanggo nggawe penerbangan anyar saka Dubai menyang Venesia lan Milan, ing antarane pasar liyane sing bakal diumumake.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Emirat ing perairan banter babagan penerbangan sing ditundha menyang penerbangan India, feeder utama lan pasar transit kanggo maskapai Dubai. Maskapai kasebut bisa uga mikir babagan jaminan pemerintah minangka desas desus.
  2. Emirat bakal nerusake penerbangan antarane Dubai lan Venesia wiwit 1 Juli
  3. Miturut HRH Ahmed bin Saeed Al Maktoum, CEO Emirat, penerbangan kasebut bakal nambah konektivitas perdagangan lan turis antara UEA lan Italia.

Maskapai iki uga bakal nambah layanan menyang Milan saka 8 nganti 10 penerbangan mingguan ing wulan Juli. Iki bakal kalebu layanan saben dina ing rute JFK Dubai-Milan-New York, lan penerbangan bali 3 minggu antarane Dubai lan Milan. Bebarengan karo penerbangan kaping lima Emirat menyang Roma lan 5 penerbangan mingguan menyang Bologna, iki bakal njupuk total layanan maskapai kasebut menyang Italia dadi 3 penerbangan mingguan menyang 21 kutha ing wulan Juli. Emirat bakal nglayani Venesia, Milan, Roma lan Bologna kanthi pesawat modern lan nyaman Boeing 4-777ER.

Ekspansi layanan penerbangan Emirat ing Italia wiwit wiwitan "Penerbangan sing diuji koovasi"pengaturan, sing ngidini para penumpang bisa lelungan menyang Italia tanpa karantina nalika teka.

Yang Mulia Syekh Ahmed bin Saeed Al Maktoum, Ketua Emirat lan Kepala Eksekutif ujar: "Kita nyambut gawe karo pesawat terbang Covid-Diuji lan matur nuwun marang pihak berwenang Italia lan UAE kanggo upaya sing terus ditindakake kanggo nggampangake lan nggampangake lelungan internasional. UAE duwe hubungan sing kuat lan dawa karo Italia lan konektivitas udara sing aman bakal mbantu ningkatake perdagangan lan turisme. Minangka pusat komersial global, lan omah kanggo wong-wong saka luwih saka 200 negara, Dubai lan UAE ora ngupayakake supaya komunitas tetep aman saka pandemi - saka program vaksinasi sing misuwur ing saindenging jagad nganti protokol keamanan bio ing kabeh sektor kalebu rekreasi lan fasilitas hiburan, menyang sekolah, bisnis lan bandara. Muga-muga luwih akeh negara bakal nganggep pengaturan sing padha kanggo nggampangake lelungan tanpa karantina. ”

Efektif tanggal 2 Juni, pelanggan Emirat sing lelungan menyang Italia umur 2 taun lan luwih, diwajibake terus COVID-19 PCR-RT utawa asil tes Antigen Cepet sing valid sajrone 48 jam sadurunge budhal. Pelancong uga kudu nyoba tes swab Antigen Cepet nalika tekan Italia, kanthi biaya dhewe. Kanggo rincian liyane babagan syarat mlebu ing Italia, pelanggan bisa mriksa syarat lelungan kaca ing emirates.com.

Amarga ora ana konektivitas antara Dubai lan kutha-kutha India, Emirat ngalami kahanan angel amarga lelungan transit kasebut ilang. India wis kena infeksi COVID-19, nyengkuyung Emirat supaya nundha operasi menyang negara iki luwih saka 1 milyar wong nganti 30 Juni.

Emirat tetep fokus kanggo njupuk macem-macem langkah supaya gampang lelungan lan wis dadi pimpinan kanggo ngenalake inisiatif kanthi kerja sama karo pihak berwenang lan organisasi kesehatan kanggo nglindhungi kesehatan para pelanggan lan njamin keamanane. Emirat ngenalake langkah-langkah ing lapangan ing kabeh titik tutul lan ing pesawat supaya para penumpang standar keamanan lan kebersihan sing paling dhuwur ing saben langkah. Maskapai iki uga bubar ngenalake teknologi tanpa kontakkanggo nggampangake lelungan pelanggan liwat bandara Dubai.

Amarga ngerti keamanan lan kesejahteraane, pelanggan ing kabeh kelas bisa ngrasakake hiburan luwih saka 4,500 saluran es, sistem hiburan inflight pemenang penghargaan maskapai iki, bebarengan karo panganan gourmet sing terinspirasi regional.

Emirat terus mandhiri industri kanthi produk lan layanan inovatif sing ngatasi kebutuhan para pelancong sajrone wektu sing dinamis. Bubar maskapai kasebut njupuk inisiatif perawatan pelanggan luwih akeh malah kabijakan pesenan sing luwih luwes lan fleksibel, extension saka sawijining tutup asuransi multi-risiko, lan ngewangi pelanggan sing setya tetep mil lan status undakan.

Print Friendly, PDF & Email