Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Bandara George Best Belfast City ngumumake CEO anyar

Matthew bakal nggawa pengalaman akeh ing bandara wiwit jabatan dadi Direktur Komersial ing David Lloyd lan dadi Kepala Pegawai Komersial Bandara London City

Print Friendly, PDF & Email
  • Matthew Hall diangkat dadi Kepala Eksekutif Bandara Kota Belfast
  • Pengalaman Hall sadurunge kalebu peran eksekutif ing American Airlines, nalika dadi Direktur, Sales & Marketing, EMEA, lan Wakil Presiden ing Travelport.
  • Ing sawetara wulan, bandara iki narik maskapai lan rute anyar, lan bakal mabur menyang 26 tujuan ing saindenging Inggris lan Eropa musim panas iki

Bandara Bandar Udara Terbaik ing George Belfast seneng ngumumake janjian kasebut saka Matthew Hall dadi Chief Executive, wiwit tanggal 1 Agustus 2021. Dheweke bakal njupuk alih posisi saka CEO sing wis suwe, Brian Ambrose, sing ngumumake wulan Februari taun iki yen dheweke bakal pensiun musim panas iki.

Matthew bakal nggawa pengalaman akeh ing bandara wiwit jabatan dadi Direktur Komersial ing David Lloyd lan dadi Kepala Pegawai Komersial Bandara London.

Pengalaman sadurunge uga kalebu peran eksekutif ing American Airlines, nalika dadi Direktur, Sales & Marketing, EMEA, lan Wakil Presiden ing Travelport. 

Declan Collier, Ketua, Bandar Udara Belfast City komentar:

"Kita seneng banget yen Mateus bakal teka ing Bandar Udara Belfast kanggo nuntun postingan COVID-19 restart lan pulih lan kanggo nambah posisi bandara ing pasar Inggris. Pengalaman sing akeh banget karo Matthew ing sektor penerbangan lan, utamane, pengetahuane babagan pengembangan lan komersialisasi bandara pusat kutha sing padha, bakal migunani banget ing Bandara Bandar Belfast. 

"Aku uga matur nuwun marang Brian amarga wis kepemimpinan lan prestasi sajrone 16 taun kepungkur, sajrone nggawe Bandar Udara Belfast dadi bandara pilihan Irlandia Lor.

"Pandhuan strategise luar biasa, lan dheweke bakal yakin manawa bandara wis mapan kanggo ndhukung pemulihan ekonomi ing Irlandia Lor lan siyap kanggo nggayuh panjaluk plancongan ing pungkasan taun iki lan mbesuk."

Matthew Hall nambah,

"Aku ngarep-arep gabung karo tim manajemen sing berpengalaman ing Bandar Udara Belfast. Iki minangka wektu sing penting ing industri penerbangan amarga lelungan nerusake pasca-pandemi, lan bandara duwe peran penting kanggo ndhukung ekonomi Irlandia Lor ing wektu iki. "

Ing sawetara wulan, bandara iki narik maskapai lan rute anyar, lan bakal mabur menyang 26 tujuan ing saindenging Inggris lan Eropa musim panas iki karo mitra maskapai Aer Lingus, British Airways, Eastern Airways, Loganair, KLM, Ryanair lan Vueling.

Brian Ambrose, Kepala Eksekutif, Bandara Kota Belfast ujar manawa,

"Wis dadi hak istimewa kanggo ngladeni Bandar Udara Belfast City minangka Chief Executive, lan aku matur nuwun marang tim sing duwe komitmen lan bakat sing wis nggawe produk lan layanan paling apik ing kelas.

"Muga-muga Matthew dadi paling apik ing peran anyar nalika navigasi sawise pasca pandemi lan kesempatan sing nyenengake."

Print Friendly, PDF & Email