Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Walanda News Lelungan Rel tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Rusuhan ing Walanda nalika lalu lintas sepur mandheg ing saindenging negara

Rusuhan ing Walanda nalika lalu lintas sepur mandheg ing saindenging negara
Rusuhan ing Walanda nalika lalu lintas sepur mandheg ing saindenging negara
ditulis dening Harry Johnson

Operator sepur nasional Walanda nundha kabeh intercity lan lokal liwat Walanda, menehi saran marang pelanggan supaya ngganti rencana perjalanan yen bisa.

Print Friendly, PDF & Email
  • Operator sepur nasional Walanda nundha kabeh intercity lan lokal liwat Walanda
  • Kesalahan teknis ngganggu fungsi sistem komunikasi radio
  • Pelancong menehi saran supaya nundha utawa ngganti rencana perjalanan

Operator sepur Walanda Nederlandse Spoorwegen (NS) layanan sepur mandheg dina Senin sawise kesalahan teknis ngganggu fungsi sistem komunikasi radio sing dibutuhake kanggo kerja aman sistem kereta api nasional.

Operator sepur nasional Walanda nundha kabeh intercity lan lokal liwat Walanda, menehi saran marang pelanggan supaya ngganti rencana perjalanan yen bisa.

Penundaan layanan sepur bisa suwene sedina muput, ujare juru wicoro kanggo ProRail, perusahaan pamrentah sing beda-beda sing nggawe lan njaga infrastruktur kereta api ing negara kasebut.

Masalah kasebut kedadeyan karo GSM-R, jaringan komunikasi radio khusus sing, antara liya, ngubungake driver driver karo kontrol lalu lintas lan ngawasi kacepetan sepur. Walanda nganggo format kasebut, sing uga digunakake ing pirang-pirang negara liyane, ing taun 2006.

Pirang-pirang jam sawise gangguan diwiwiti, ProRail ujar manawa bisa miwiti maneh sawetara kreta sing terdampar kanthi aman.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.