KATA kanggo promosi pariwisata njaba menyang negara EAC

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
KATA kanggo promosi pariwisata njaba menyang negara EAC

Rapat strategis kasebut diwiwiti nalika KATA wis mindhah fokus kanggo promosi pariwisata njaba menyang negara-negara EAC kanggo mbiyantu para anggota ngembangake bidang bisnis uga bisa ningkatake hubungan bilateral karo negara-negara kasebut supaya luwih akeh turis menyang Kenya lan bebarengan ngirim turis saka Kenya menyang tujuan kasebut.

Print Friendly, PDF & Email
  • Inisiatif sing dipimpin KATA minangka bagean saka strategis strategis asosiasi ing Wilayah Perdagangan Bebas Continental Afrika
  • Kenya lan Tanzania minangka sawetara ekonomi paling cepet ing Afrika Sub-Sahara
  • Sawise pandemi COVID-19, ana panjaluk supaya negara-negara Afrika fokus ing lelungan intra-Afrika

Dina Kamis tanggal 27 Mei 2021, CEO Asosiasi Agen Perjalanan Kenya (KATA), Agnes Mucuha nggawa delegasi perwakilan industri perjalanan lan pariwisata Kenya menyang rapat karo Komisaris Tinggi Tanzania menyang Kenya Dr. John Simbachawene ing Komisi Tinggi Tanzania ing Nairobi kanggo ngrembug babagan strategi kolaborasi lan kemitraan bebarengan karo Tanzania kanggo promosi pariwisata metu menyang Tanzania.

Rapat strategis kasebut diwiwiti nalika KATA wis mindhah fokus kanggo promosi pariwisata njaba menyang negara-negara EAC kanggo mbiyantu para anggota ngembangake bidang bisnis uga bisa ningkatake hubungan bilateral karo negara-negara kasebut supaya luwih akeh turis menyang Kenya lan bebarengan ngirim turis saka Kenya menyang tujuan kasebut.

Inisiatif pimpinan KATA iki minangka bagean saka strategis strategis asosiasi ing Wilayah Perdagangan Bebas Continental Afrika (AfCFTA) kanggo ningkatake operasi wisata lan pariwisata metu ing negara-negara anggota Komunitas Afrika Wétan (EAC) kanthi tujuan kanggo ngembangake model utawa pariwisata lintas batas .

Ing wulan Maret 2018, para pamimpin Afrika nandatangani telung perjanjian sing beda: Perjanjian Perdagangan Bebas Continental Afrika; Pranyatan Kigali; lan Protokol Gerakan Wong Bebas. Telung perjanjian kasebut digawe kanthi tujuan nyuda birokrasi, selaras karo peraturan lan nyegah proteksionisme ing sawetara sektor kalebu penerbangan, lelungan, pariwisata lan perhotelan.

Asosiasi kasebut ngundang para pemangku kepentingan saka Asosiasi Operator Tur Kenya, Platform Pariwisata Afrika Wétan, Pusat Ketahanan Pariwisata dan Manajemen Krisis - Afrika Wétan lan para pemangku kepentingan ing sektor perhotelan lan pariwisata kanggo ngrembug babagan cara ngiyatake layanan pariwisata lan pariwisata ing antarane negara loro.

Rapat kasebut nyebabake masalah sing kudu ditangani kayata alangan perdagangan saiki antara Kenya lan Tanzania sing mengaruhi industri pariwisata lan pariwisata, penyerahan turis ing poin asrama, kenaikan biaya safaris, tantangan ijin kerja kanggo para turis, biaya tambahan kanggo kendaraan sing nyebrang menyang Tanzania, lan watesan jalur akses menyang Tanzania. Alangan perdagangan ing plancongan lan pariwisata didhasarake perjanjian 1985 sing ditandatangani dening kaloro negara kasebut kanthi tujuan nggawe platform aliran turis ing antarane rong negara kasebut. Perjanjian kasebut didhukung dening pola pikir proteksionisme pasar sing saiki ora bisa ditindakake, lan ana kegagalan kanggo nggunakake protokol pasar umum EAC sing ningkatake kolaborasi lan kerja sama.

Print Friendly, PDF & Email