24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kabar Breaking Kazakhstan Warta Breaking Kyrgyzstan News tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Penerbangan saka Turkestan ke Bishkek, sambungan Kazakhstan - Kirgistan

Penerbangan saka Turkestan ke Bishkek, sambungan Kazakhstan - Kirgistan
Penerbangan saka Turkestan ke Bishkek, sambungan Kazakhstan - Kirgistan
ditulis dening Harry Johnson

Tujuan saka rute anyar iki yaiku kanggo nggandhengake ibukutha budaya ing dunia Turki - kutha Turkestan minangka pusat pengembangan pariwisata ing Great Silk Road karo negara-negara manca.

Print Friendly, PDF & Email
  • FlyArystan ngluncurake rute internasional anyar menyang Kirgistan
  • FlyArystan kanggo mabur saka Kazakhstan menyang Bishkek kaping pindho saben minggu
  • FlyArystan nggunakake pesawat Airbus A-320 ing rute anyar

Menteri Perindustrian lan Pangembangan Infrastruktur Kazakhstan ngumumake manawa maskapai penerbangan murah Kazakhstan FlyArystan wis nglantik rute internasional anyar kanthi ngluncurake penerbangan Turkestan menyang Bishkek.

FlyArystan bakal mabur penerbangan Turkestan, Kazakhstan-Bishkek, Kyrgyzstan kaping pindho saben minggu nggunakake pesawat Airbus A-320.

Pendhudhukan kursi rata-rata penerbangan pertama kira-kira luwih saka 60% tanggal 31 Mei.

Tujuan saka rute anyar iki yaiku kanggo ngubungake ibukota budaya ing donya Turki - kutha Turkestan minangka pusat pengembangan pariwisata ing Great Silk Road karo negara-negara manca, ujare pejabat penerbangan Kazakh.

Penerbangan kasebut bakal ditindakake kanthi ketat miturut aturan epidemiologis sanitasi lan miturut jadwal ing situs web maskapai kasebut.

FlyArystan minangka maskapai penerbangan murah sing adhedhasar ing Almaty, Kazakhstan. Iki minangka anak perusahaan sing duwe biaya murah saka Air Astana, maskapai utama ing negara kasebut. Yayasan FlyArystan disetujoni dening pemegang saham gabungan Air Astana, Samruk-Kazyna Soalth Wealth Fund lan BAE Systems PLC, lan didhukung dening Presiden Kazakhstan Nursultan Nazarbayev, tanggal 2 November 2018. Slogan perusahaan kasebut yaiku maskapai penerbangan murah Eurasia.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.