Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kabar Olahraga News Mbangun maneh tanggung jawab Warta Breaking Slowakia Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Slowakia nganyari syarat karantina pasca entri kanggo para wisatawan

Slowakia ngganti syarat karantina pasca entri kanggo para plancong
Slowakia ngganti syarat karantina pasca entri kanggo para plancong
ditulis dening Harry Johnson

Slowakia menehi warna menyang negara adhedhasar risiko infeksi COVID-19.

Print Friendly, PDF & Email
  • Werna ijo sing ditugasake ing negara-negara EU lan negara-negara kanthi tingkat vaksinasi sing dhuwur lan kahanan epidemiologis sing disenengi
  • Werna abang sing ditugasake ing negara kanthi kahanan epidemiologis sing ora nyenengake
  • Werna ireng sing ditugasake menyang negara-negara sing Menteri Luar Negeri Slowakia ora nyaranake supaya wong-wong kudu plancongan

Pejabat Slowakia ngumumake yen wiwit jam 6 esuk dina iki, persyaratan karantina kanggo para plancong mlebu Slowakia wis ganti selaras karo skema 'lampu lalu lintas perjalanan', kaya sing diatur ing peraturan Otoritas Kesehatan Masyarakat (UVZ).

Negara wis diwenehi warna adhedhasar tingkat risiko infeksi - ijo, kalebu Uni-Eropa negara lan negara kanthi tingkat vaksinasi sing dhuwur lan kahanan epidemiologis sing disenengi; negara-negara abang - kanthi kahanan epidemiologis sing ora nyenengake; lan negara-negara kulit ireng sing ora nyaranake Menteri Luar Negeri Slowakia supaya masarakat kudu plancong.

Sawise teka saka negara sing ijo, para plancong kudu ngalami karantina 14 dina, sing bisa diilangi karo tes PCR negatif sing dijupuk nalika teka. Wisatawan sing wis divaksinasi nglawan COVID-19, sing ngatasi penyakit kasebut sajrone 180 dina kepungkur lan bocah-bocah nganti 18 taun ora diisolasi saka mandhiri.

Pelancong sing teka ing negara abang kudu ngalami karantina 14 dina sing bisa diakhiri karo tes PCR negatif, nanging ora luwih awal tinimbang dina kaping wolu.

Pelancong sing mlebu ing negara ireng kudu tetep ana ing karantina 14 dina tanpa preduli saka asil tes kasebut.

Saliyane negara-negara UE, dhaptar negara-negara ijo kalebu Australia, China, Greenland, Islandia, Israel, Macao, Norwegia, Selandia Baru, Singapura, Korea Selatan lan Taiwan.

Negara-negara abang kalebu Armenia, Azerbaijan, Belarus, Bosnia lan Herzegovina, Kanada, Kuba, Mesir, Georgia, Yordania, Kazakhstan, Kuwait, Malaysia, Mongolia, Montenegro, Makedonia Lor, Rusia, Serbia, Tajikistan, Thailand, Tunisia, Turki, Turkmenistan, Ukraina, AS lan Uzbekistan.

Kabeh negara liya sing ora ana ing ijo utawa dhaptar abang, wis ditemtokake ireng. Negara-negara kasebut kena pengaruh saka varian coronavirus sing mbebayani utawa ana gandhengane karo data sing ora kasedhiya, ora bisa dipercaya utawa kualitas kurang apik.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.