Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Pemangku kepentingan pariwisata Jamaika seneng nggawe homeporting pesiar kanthi lokal

Upaya gabungan saka Menteri Pariwisata supaya Jamaika dadi pemain utama ing homeporting pelayaran, nampa dhukungan saka para pemangku kepentingan pariwisata ing sektor swasta lan publik, lokal lan internasional. Mitra pariwisata yakin manawa bakal entuk akeh mupangat saka inisiatif kasebut.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Musim pariwisata musim panas bakal dadi periode penting nalika mbukak maneh industri pariwisata Jamaika.
  2. Ing sesi paling anyar ing forum online sing dianakake dening Jaringan Pengetahuan Jaringan Tautan Pariwisata, topik "Homeporting Cruise: Mupangat Kanggo Tujuan Kita" ditliti.
  3. Homeporting nyedhiyakake kesempatan transformatif sing penting kanggo industri kapal pesiar lokal Jamaika.

Antarane sing setuju manawa Jamaika duwe apa sing kudu dimanfaatake kanggo homeporting yaiku Menteri Negara ing Kementerian Industri, Investasi lan Perdagangan, Dr. Norman Dunn; Direktur Eksekutif Jamaica Vacations Ltd. (JamVac), Ibu Joy Roberts; Manajer Terminal Kapal Pesiar Falmouth, Pak Mark Hylton; Direktur Eksekutif Organisasi Sektor Swasta Jamaika (PSOJ), Ibu Imega Breese McNab; lan Spesialis Utama Operasi, Bank Pembangunan Antar-Amerika (IDB), Ibu Olga Gomez Garcia.

Dheweke dadi peserta sesi paling anyar ing seri forum online sing dianakake dening Jaringan Pengetahuan Jaringan Pariwisata Pariwisata (TLN). Forum kasebut, sing dianakake bubar, nemokake topik: "Cruise Homeporting: Mupangat Kanggo Tujuan Kita". Moderator, Direktur Pariwisata, Mr. Donovan White, ujar manawa webinar kasebut dipentasake kanthi latar mburi manawa "musim pariwisata musim panas bakal dadi periode penting ing pambukaan industri pariwisata Jamaika lan inisiatif sing ndhukung lan ngrangsang pariwisata sing dikuatake produk kanthi nggunakake informasi strategis pancen penting banget kanggo sukses. "

Nemtokake akeh mupangat kanggo homeporting pelayaran minangka bagean saka rencana pemulihan pariwisata, Dr. Dunn ujar: "Homeporting nyedhiyakake kesempatan transformatif sing signifikan kanggo industri kapal pesiar lokal Jamaika, sing bisa dadi sub-sektor paling angel ing industri pariwisata."

Dunn ujar manawa Karibia duwe kaunggulan kanggo nyedhiyakake luwih saka 40 persen pasar pelayaran global lan "Jamaika duwe kaunggulan komparatif sing beda amarga lokasi geografis lan cedhak karo pasar wisata utama kanggo penumpang kapal pesiar."

Ibu Roberts mratelakake manawa ana manfaate gedhe lan Menteri Pariwisata bakal nggarap jalur pelayaran kanggo ngrampungake pengaturan kasebut. Dheweke negesake dhaptar syarat lan pangarepan lan ujar Jamaika bakal makarya raket karo garis pelayaran supaya ana alangan sing dicopot.

Mrs Roberts ujar manawa ora ana sangsi manawa Jamaika bisa entuk manfaat kanthi cara sakabehe saka pelayaran homeporting "lan kita butuh kabeh tangan ing geladak." Dheweke uga ujar manawa rencana bakal ditindakake kanggo ngrembakake kabijakan homeporting pelayaran.

Nalika uga setuju manawa Jamaika bisa entuk akeh mupangat saka homeporting, Pak Hylton uga nemtokake sawetara tantangan, utamane yaiku tiket tiket maskapai sing larang lan panjaluk fasilitas sampah lan daur ulang padhet sing cukup.

"Jalur pelayaran kepengin banget supaya bisa tumindak selaras karo persyaratan lingkungan global, mula kita kudu ngatur manawa manajemen lan panyimpenan / distribusi limbah solid rampung miturut pangarepan internasional," ujare Pak Hylton.

Ms. Garcia uga nuduhake tantangan lingkungan nanging negesake manawa Jamaika duwe apa sing dibutuhake kanggo entuk manfaat saka efek multiplier sing luwih dhuwur saka kegiatan homeporting pelayaran. Ibu McNab negesake pentinge kemitraan minangka cara maju lan kebutuhan kanggo kelestarian, kanggo mesthekake manawa Jamaika ora mung ngamanake bisnis homeporting nanging uga bisa njaga.

Warta liyane babagan Jamaika

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email