24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airport Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Jerman Breaking News News Pengumuman Pers transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Rapat Umum Umum Tahunan Fraport 2021 nyetujoni kabeh item agenda

Rapat Umum Tahunan Fraport 2021 Wis Ditindakake Kanthi Sakbenere
2021 06 01 lan frapo sekutu maneh en 1
ditulis dening Juergen T Steinmetz

CEO FRAPORT Schulte nduwe pandangan sing optimistis kanggo sawetara wulan sabanjure: "Amarga diluncurake program vaksinasi, pamulangan bertahap menyang level normalitas tartamtu bakal katon. Kita wiwit ndeleng watesan larangan ing saben dinten. Kita bisa nggawe rencana maneh, uga kanggo liburan sabanjure. Iki warta apik. ”

Print Friendly, PDF & Email
  1. Rapat Umum Tahunan (AGM) rutin Fraport AG kanggo para pemegang saham diwiwiti dina iki (1 Juni) jam 10:00 am CEST, kaya sing dijadwalake.
  2. Amarga pandemi Covid-19, AGM ditahan maneh liwat format mung virtual.
  3. Total 39 set pitakonan diajukake sadurunge dening para pemegang saham.

Ketua dewan pengawas Fraport AG, Michael Boddenberg (sing uga dadi menteri keuangan Hesse), lan ketua dewan eksekutif, Dr Stefan Schulte, bakal mangsuli pitakon sajrone AGM. Pemegang saham lan perwakilan resmi bisa nggunakake hak liwat Fraport Warta online AGM.

Ing pidato menyang AGM, CEO Schulte njupuk pandangan sing optimistis kanggo sawetara wulan sabanjure: "Amarga diluncurake program vaksinasi, pamulangan bertahap menyang level normalitas tartamtu bakal katon. Kita wiwit ndeleng watesan larangan ing saben dinten. Kita bisa nggawe rencana maneh, uga kanggo liburan sabanjure. Iki warta apik. ” 

Nanging, sanajan ana sinyal positif saiki, Schulte yakin isih bakal pirang-pirang taun nganti industri penerbangan bali menyang level pra-krisis maneh: "Secara umum, pasar penerbangan bakal dadi luwih kompetitif ing jaman pasca pandemi. Kanggo kita, iki tegese kita kudu nyiapake perusahaan kanggo kompetisi sing nambah - lan pancen kaya ngono sing ditindakake. Kita wis makarya ing kabeh level kanggo nyuda biaya lan nambah efisiensi. ”

Ing Rapat Umum Tahunan (AGM) Fraport AG biasa, sing dianakake dina iki (1 Juni) kanthi format mung virtual, para pemegang saham nyetujoni kabeh item agenda. Para pemegang saham ratifikasi tumindak dewan eksekutif lan pengawas perusahaan kanggo taun fiskal 2020 (pungkasan tanggal 31 Desember), masing-masing ana 99.81 persen lan 98.25 persen. Salajengipun, para pemegang saham milih Sonja Wärntges, CEO DIC Assets AG, menyang dewan pengawas Fraport (kanthi 99.61 persen swara). Ms. Wärntges wis dadi anggota dewan pengawas Fraport wiwit Oktober 2020, sawise diangkat dadi pengadilan. Pemegang saham uga nyetujoni nggawe otorisasi (97.62 persen) lan modal bersyarat (90.92 persen) kanggo nyedhiyakake opsi pembiayaan sing luwih akeh kanggo perusahaan - nanging, saiki, Fraport ora ngrencanakake nggunakake opsi kasebut. 

Luwih saka 1,160 peserta ngetutake AGM live stream taun iki. 73.02 persen saham ibukutha Fraport AG diwakili. Ketua dewan pengawas Fraport Michael Boddenberg, sing uga dadi menteri keuangan Negara Hesse, resmi mbukak AGM jam 10:00 esuk lan ngrampungake proses jam 13:19 sore

Informasi luwih lengkap babagan taun iki Rapat Umum Tahunan kalebu gambar kualitas reproduksi kasedhiya ing situs web Fraport.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.