Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Warta Breaking Qatar Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Thailand Breaking News Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Qatar Airways nerusake penerbangan Phuket nalika resor Thailand mbukak maneh menyang pariwisata internasional

Qatar Airways nerusake penerbangan Phuket nalika resor Thailand mbukak maneh menyang pariwisata internasional
Qatar Airways nerusake penerbangan Phuket nalika resor Thailand mbukak maneh menyang pariwisata internasional
ditulis dening Harry Johnson

Nalika Thailand mbukak maneh kanggo plancongan saka saindenging jagad, para plancong sing wis divaksinasi bakal enggal bisa ngunjungi maneh.

Print Friendly, PDF & Email
  • Maskapai bakal ngoperasikake papat penerbangan mingguan wiwit tanggal 1 Juli
  • Rute kasebut bakal dioperasikake karo maskapai Boeing 787 Dreamliner modern lan berkelanjutan
  • Qatar Airways bakal nawakake 22 kursi ing Kelas Bisnis lan 232 ing Kelas Ekonomi penerbangan Phuket

Qatar Airways minangka tonggak sejarah sing penting ing rebound lelungan internasional kanthi diterusake patang penerbangan mingguan menyang tujuan plancongan terkenal Phuket, Thailand, wiwit 1 Juli. Saliyane 12 penerbangan Bangkok sing minggon, maskapai kasebut bakal ngoperasikake 16 penerbangan mingguan menyang Thailand, nyedhiyakake konektivitas sing lancar kanggo para penumpang sing lelungan saka Eropa, Timur Tengah lan Amerika Serikat.

Nalika Thailand mbukak maneh kanggo para plancongan saka saindenging jagad, para plancong sing divaksinasi bakal bisa niliki maneh lan uga seneng layanan lan layanan sing kasedhiya ing Qatar Airways lan hub kasebut, Bandara Internasional Hamad, sing paling anyar lan mung ana COVID 5-Bintang- 19 Bandara sing Diarani Keselamatan ing Timur Tengah.

Qatar Airways Kepala Eksekutif Grup, Yang Mulia Akbar Al Baker ujar: "Kanthi penerbangan maneh menyang Phuket, Qatar Airways dadi tonggak penting kanggo pulih pariwisata internasional. Kita bangga bisa dadi pemimpin industri, nyetel pathokan kanggo keamanan, inovasi lan layanan pelanggan sajrone pandemi kasebut.

"Kita ngerti manawa akeh pelanggan sing kepengin bisa mabur maneh lan bali menyang sawetara tujuan liburan sing disenengi, kayata Phuket. Phuket misuwur amarga akeh pantai sing endah, swasana ramah kulawarga, perairan pirus lan masakan lokal sing enak. Kita ngarep-arep bisa kerja bareng para mitra ing Thailand kanggo ndhukung pemulihan sektor pariwisata. "

Diluncurake ing 2010, Phuket dadi Qatar Airways '93rd tujuan ing wektu kasebut. Tujuan resor dadi magnet kanggo para plancongan, utamane saka Eropa, Timur Tengah lan Amerika Serikat. Rute kasebut bakal dilayani dening maskapai Boeing 787 Dreamliner modern lan berkelanjutan kanthi papan kanggo 22 penumpang ing Kelas Bisnis lan 232 ing Kelas Ekonomi.

Jadwal Phuket wiwit tanggal 1 Juli:

Doha (DOH) tumuju Phuket (HKT) QR 840 mangkat 02:55 tekan 13:30 (Rebo, Jumuah, Setu, Minggu)

Phuket (HKT) tumuju Doha (DOH) QR 841 mangkat 02:30 tekan 05:30 (Senen, Kamis, Setu, Minggu)

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.