Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Mabur karo Pride: United Airlines, Chase lan Visa ndhukung kesetaraan LGBTQ +

Anggota Kertu Visa United MileagePlus sing nduweni hak entuk limang mil total kanggo saben dolar sing diwenehake kanggo amal sing ndhukung komunitas LGBTQ + - nganti $ 1,000 saben kertu sing layak.

Print Friendly, PDF & Email
  • Proyek Trevor: Organisasi pencegahan bunuh diri lan intervensi krisis paling gedhe ing donya kanggo wong enom LGBTQ +
  • Kampanye Hak Asasi Manungsa: Organisasi sing makarya kanggo nggawe jagad ngendi wong LGBTQ + njamin kesetaraan lan dianut minangka anggota masarakat ing omah, ing papan kerja, lan ing saben komunitas
  • StartOut: Nirlaba kanthi misi nambah jumlah, keragaman lan pengaruh pengusaha LGBTQ + lan nambah crita kanggo ndayani kekuwatan ekonomi masarakat

Ing perayaan lan dhukungan saka Pride Month, Airlines, Chase lan visa kolaborasi kanggo menehi penghargaan Anggota Kertu Visa Serikat sing nyumbang kanggo organisasi LGBTQ + nirlaba. Antarane tanggal 1 Juni lan 30 Juni 2021, Anggota Kertu Visa United MileagePlus sing layak bakal nampa limang mil total kanggo saben dolar nganti $ 1,000 sumbangan saben kertu sing layak diwenehake menyang organisasi ing ngisor iki:

  • Proyek Trevor: Organisasi pencegahan bunuh diri lan intervensi krisis paling gedhe ing donya kanggo wong enom LGBTQ +.
  • Kampanye Hak Asasi Manungsa: Organisasi sing makarya kanggo nggawe jagad sing masarakat LGBTQ + njamin kesetaraan lan dianut minangka anggota masarakat ing omah, ing papan kerja, lan ing saben komunitas.
  • StartOut: Nirlaba kanthi misi kanggo nambah jumlah, keragaman lan pengaruh pengusaha LGBTQ + lan nambah crita kanggo ndayani kekuwatan ekonomi masarakat.

"Wulan Pride iki, United ngrayakake misi taun-taun kanggo nganjurake lan ndhukung karyawan lan pelanggan LGBTQ + kanthi menehi sorot organisasi sing nuduhake komitmen kanggo ningkatake komunitas LGBTQ +," ujare Suzi Cabo, direktur pangurus United, keterlibatan komunitas global. "Kita bangga bisa kerja bareng Chase lan Visa kanggo menehi kesempatan khusus kanggo Anggota Card United Visa kanggo menehi bali lan entuk hadiah saka kontribusi kasebut."

Pelanggan bakal nampa limang total mil saben dolar sing disumbang saka kertu ing ngisor iki: United GatewaySM Kertu Visa, UnitedSM Card Visa Explorer, United QuestSM Kertu Visa, United ClubSM Kertu Visa Tanpa wates, United ClubSM Kertu Visa, UnitedSM Kertu Visa Bisnis lan Klub SerikatSM Visa Bisnis.

United duwe komitmen terus-terusan kanggo kesetaraan LGBTQ + sing kalebu sejarah pertama sing apik. United dadi maskapai penerbangan AS pertama sing ngakoni kemitraan domestik ing taun 1999 lan maskapai AS pertama sing nawakake opsi jender non-biner ing kabeh saluran pesenan. United uga dadi perusahaan publik pertama sing dilebokake ing program Duta Besar Pride Live kanggo ngakoni komitmen maskapai kanggo kesetaraan LGBTQ + ing taun 2019. Liwat EQUAL, Grup Sumber Daya Bisnis LGBTQ + maskapai maskapai kasebut, luwih saka 2,600 anggota kerja sama kanggo advokasi atas jenenge Komunitas LGBTQ +, makarya karo anggota lan pimpinan perusahaan kanggo nggawe cara kanggo ngirim sumber daya, pendhidhikan lan pembelaan.

"Kanggo ngrayakake Bulan Bangga, kita pengin menehi hadiah kanggo anggota kertu sing nyumbang kanggo organisasi sing ngladeni lan nganjurake karyawan LBGT +, anggota kertu lan kulawargane: Proyek Trevor, Kampanye Hak Asasi Manusia, lan StartOut," ujare Brad Baumoel, kepala global LGBT + Urusan kanggo JPMorgan Chase. "Kita seneng banget gabung karo Visa lan United kanggo nawakake sumbangan kanggo pendhukung komunitas LBGT +."

"Visa percaya yen ekonomi kalebu kabeh wong, ing endi wae bisa ngundhakake kabeh wong, ing endi wae," ujare Kirk Stuart, wakil presiden senior lan kepala sales merchant Amerika Utara lan entuk ing Visa. "Kita setya nggunakake kekuwatan jaringan kanggo ndhukung komunitas LGBTQ + lan macem-macem populasi liyane supaya bisa pulih saka pandemi global lan liya-liyane. Ngemot keterlibatan liwat kemitraan strategis minangka bagean penting saka strategi kita kanggo mbantu komunitas lokal pulih lan berkembang. "

Print Friendly, PDF & Email