Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Hongaria News Mbangun maneh Warta Breaking Romania Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

TAROM nerusake penerbangan Budapest menyang Bukares saka Bandara Budapest

TAROM nerusake penerbangan Budapest menyang Bukares saka Bandara Budapest
TAROM nerusake penerbangan Budapest menyang Bukares saka Bandara Budapest
ditulis dening Harry Johnson

Bandara Budapest nampi layanan TAROM'S kaping telu saben minggu menyang Bukares, Romania link paling anyar kanggo bali menyang jaringan rute gerbang kasebut.

Print Friendly, PDF & Email
  • TAROM ngluncurake layanan kaping telu saben minggu menyang Bukares saka Budapest
  • TAROM nggunakake ATR72 kursi 72 ing rute Budapest-Bucharest
  • Budapest bakal bisa nawakake penerbangan maneh menyang pusat komersial Rumania

Nalika Bandara Budapest tetep mbukak dalan mbukak maneh jaringan rute, tautan paling anyar kanggo ngasilake bali yaiku TaromLayanan kaping telu saben minggu menyang Bukares.

Nggunakake armada maskapai penerbangan ATR72 72 kursi ing sektor 616-kilometer, Budapest bakal bisa nawakake penerbangan maneh menyang pusat komersial Rumania.

"Hebat banget yen TAROM bali nawakake penerbangan menyang ibukutha Rumania," ujare Balázs Bogáts, Kepala Pengembangan Penerbangan, Bandara Budapest.

"Amarga watesan lelungan wiwit gampang, kita bakal nyumurupi akeh permintaan kanggo macem-macem tujuan sing dikenal jaringan kita. Kita bangga bisa kerja bareng mitra maskapai kanggo gabung maneh karo kabeh tujuan sing sadurunge wis ana gandhengane, ing lingkungan sing aman lan aman. ”

TAROM minangka maskapai penerbangan lan maskapai paling tuwa sing saiki lagi ngoperasikake Romania, adhedhasar ing Otopeni cedhak Bucharest. Kantor pusat lan pusat utamane ana ing Bandara Internasional Henri Coandă.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.