Swiss bisa nutup ruang udara Jenewa sajrone pertemuan presiden AS-Rusia

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Swiss bisa nutup ruang udara Jenewa sajrone pertemuan presiden AS-Rusia

Belum ana keputusan final babagan penutupan ruang angkasa, ujare pejabat Swiss, lan nambahake manawa 'persiapan terus.'

Print Friendly, PDF & Email
  • Kaajab presiden AS lan Rusia bakal rapat ing Jenewa tanggal 16 Juni 2021
  • Bisa uga ruang udara Jenewa bakal ditutup lan diawasi
  • Presiden AS Joe Biden ujar manawa dheweke bakal meksa Putin babagan pelanggaran hak asasi manungsa

Juru bicara Departemen Pertahanan Federal Swiss, Perlindhungan Sipil lan Olahraga ujar manawa panguwasa pamrentah Swiss ngelingi kemungkinan nutup ruang udara ing kutha Jenewa nalika pertemuan presiden AS-Rusia tanggal 16 Juni 2021. Ora ana keputusan pungkasan ing wilayah udara pejabat kasebut durung rampung, ujare pejabat kasebut, lan nambahake manawa 'persiapan terus.'

"Bisa uga ruangane bakal ditutup lan dipantau. Saiki, keputusan pungkasan babagan skor iki durung digawe, ”ujare juru bicara.

Presiden AS lan Rusia diarepake bakal rapat ing Jenewa tanggal 16 Juni 2021. Bakal dadi puncak presiden AS-Rusia pertama wiwit Donald Trump ketemu Putin Rusia ing Helsinki ing Juli 2018.

Miturut Kremlin, pimpinan AS lan Rusia bakal ngrembug babagan hubungan bilateral saiki lan prospek pangembangan, stabilitas strategis, lan masalah penting ing agenda internasional, kalebu kerja sama perjuangan nglawan pandemi lan ngrampungake konflik regional. .

Tanggal 30 Mei, Presiden AS Joe Biden ujar manawa, antara liya, dheweke bakal meksa Putin babagan pelanggaran hak asasi manungsa.

Print Friendly, PDF & Email