IMEX njanjeni dina dibangun luwih apik

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Dina BuzzHub BuzzHub pertama nggawe hadiah apik

9 Juni Buzz Day bakal dadi tangisan kanggo industri acara global ing IMEX.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Kepiye cara nggawe bangunan sing luwih apik ing awake dhewe, industri lan planet kita?
  2. Iki minangka pitakon inti saka Buzz Day sabanjure ing platform BuzzHub anyar IMEX.
  3. Para ahli saka Esteé Lauder, Karnaval Cruise Line lan Gerakan Keberlanjutan Tujuan Global bakal kumpul ing tanggal 9 Juni kanggo ngrembug babagan pengaruh keberlanjutan ing jagad, urip pribadi, lan cara nindakake acara.

Ekonomi bundar & kekuwatan alam

Minangka Wakil Presiden Keberlanjutan ing Esteé Lauder, perusahaan global kanthi target lingkungan sing ambisius, Al Iannuzzi, diselehake kanthi sampurna kanggo menehi intine: Keberlanjutan, Kahanan Bisnis. Peserta banjur bisa takon marang Al Iannuzzi ing papan sing luwih cilik lan ora resmi ing sesi 'Temokake pamicara' ing ngisor iki.

Al Iannuzzi, Wakil Presiden Keberlanjutan ing Esteé Lauder

IMEX nampani bali saka panjelajah gurun Daniel Fox (mantan pembicara PlanetIMEX) sing, bareng karo Christine Duffy, Presiden Karnaval Cruise Line, bakal nuduhake Pelajaran kanggo mbangun maneh luwih apik. Meja cilik lan bundher iki janjine bakal mbukak obrolan sing jujur ​​lan jujur ​​lan ide sing fokus ing alam. Dirameke amarga foto alam sing intim, Daniel banjur nuduhake sesi puisi sing visual banget Piwulang Alami babagan Panganggone Perspektif.

Christine Duffy, Presiden Karnaval Cruise Line

In Keberlanjutan Gagal: Circularity Bakal Mbangun Industri Acara sing Dibutuhake, Paul Salinger, mantan Wakil Presiden Pemasaran kanggo Oracle lan Presiden GMIC kepungkur, bebarengan karo Chance Thompson, konsultan keberlanjutan, lan Pendhiri Pendiri VIRIDESCENT, kanthi kuat negesake kebutuhan mendesak supaya adoh saka model 'take-make-sampah' menyang acara sirkular, regeneratif. Bareng, dheweke bakal menehi seruan supaya para profesional acara mikir maneh pendekatane lan nuduhake saran praktis babagan cara nggabungake ekonomi acara lingkaran menyang rantai pasokan.

Sekawan ahli sing nggabungake pengalaman lan perspektif anyar sing wis puluhan taun, bareng-bareng nuduhake pangarep-arep lan ramalan babagan masa depan acara. Guy Bigwood, Direktur Gerakan Keberlanjutan Tujuan Global; Janet Sperstad, Direktur Fakultas ing Madison College; Derrick M. Johnson, Kepala Diversity Officer & Direktur Strategi Acara ing Talley Management Group; lan Anna Abdelnoor, Pendhiri & CEO isla minangka bagean saka sesi panel, Mbongkar masa depan "luwih apik" kanggo industri acara.

Nggawe masa depan anyar kanggo industri kita

Carina Bauer, CEO Grup IMEX, nerangake: "Dunia lan industri acara global mandheg nalika pandemi kasebut. Nalika ngaso, akeh kabiasaan, pilihan lan 'norma' sing ilang. Saiki kita kabeh duwe kesempatan kanggo milih apa sing bakal dilebokake maneh. Ing tema 'bangunan bali luwih apik', Dina Buzz 9 Juni nggabungake para ahli keberlanjutan saka saindenging jagad kanggo ngirim konten sing dipimpin komunitas kanthi tujuan nggawe masa depan anyar kanggo industri kita. " 

Ayo Dina Ngomong

Hive kegiatan ing BuzzHub terus karo dina Ayo Dhiskusi ing tanggal 16 Juni lan dina basa Jerman ing 23 Juni. Sesi kasebut bakal nyakup topik-topik sing digawe akeh lan nawakake luwih jero babagan masalah utawa tantangan sing panas, kabeh dipilih industri. Luwih lengkap rincian bakal dicethakaké.

Platform IMEX BuzzHub mlaku nganti wulan September nyedhiyakake koneksi manungsa, nilai bisnis lan konten sing disesuaikan nalika IMEX America, 9 - 11 November. Registrasi gratis.

# IMEX21 lan #IMEXbuzzhub

www.imexexhibitions.com

Warta liyaneut IMEX

eTurboNews minangka mitra media kanggo IMEX Amerika.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email