24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport aviation Warta Breaking Brasil Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga News tanggung jawab Keslametan Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Warga asing mung ngidini mlebu Brasil kanthi pesawat

Warga asing mung ngidini mlebu Brasil kanthi pesawat
Warga asing mung ngidini mlebu Brasil kanthi pesawat
ditulis dening Harry Johnson

Malah lelungan sing divaksinasi kanthi kebak vaksin bisa uga risik yen bisa nyebar lan nyebarake varian COVID-19 lan kudu ngindhari kabeh lelungan menyang Brasil.

Print Friendly, PDF & Email
  • Pelancong kudu ngindhari kabeh lelungan menyang Brasil
  • Yen sampeyan kudu lelungan menyang Brasil, vaksinasi sadurunge lelungan
  • Warga asing kudu nyedhiyakake tes PCR negatif kanggo COVID-19, digawe paling ora 72 jam sadurunge budhal

Panguwasa Brasil ngumumake manawa warga negara asing diidini mlebu negara kasebut kanthi pesawat.

Miturut laporan kasebut, watesan kasebut diwenehake miturut panjaluk saka Brasil Badan Pemeriksa Kebersihan Nasional (Anvisa) gegayutan karo akibat epidemiologis potensial panyebaran varian anyar coronavirus ing negara kasebut.

Keputusan kasebut negesake manawa wong asing kudu menehi tes PCR negatif kanggo COVID-19, digawe paling ora 72 jam sadurunge budhal, supaya bisa mlebu ing Brasil.

Sadurunge, Presiden Brasil Jair Bolsonaro mréntah menyang Pengadilan Tinggi Federal negara kasebut kanthi panjaluk ngumumake larangan konstitusional sing dileksanakake amarga ancaman varian COVID-19 anyar.

Juli kepungkur, Bolsonaro ngalami infeksi COVID-19 kaping pisanan. Sawise mari, dheweke ujar manawa ora perlu wedi karo virus corona, amarga meh kabeh wong mengko kena infeksi virus kasebut. Ing wulan Mei 2021, dheweke ujar manawa kena infeksi maneh.

Miturut pedoman CDC, sing saiki ngelasake Brasil minangka 'Level 4: Level COVID-19 sing Dhuwur Banget':

  • Pelancong kudu ngindhari kabeh lelungan menyang Brasil.
  • Amarga kahanan sing lagi ana ing Brasil, para plancong sing wis divaksinasi bisa uga duwe risiko entuk lan nyebarake varian COVID-19 lan kudu ngindhari kabeh lelungan menyang Brasil.
  • Pelancong kudu ngetutake rekomendasi utawa syarat ing Brasil, kalebu nganggo topeng lan jarak sosial.
  • Yen sampeyan kudu lelungan menyang Brasil, vaksinasi sadurunge lelungan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.