Dewan Pariwisata Afrika Asosiasi Warta Breaking News Internasional Kabar Olahraga Industri Hospitality Investments News Mbangun maneh Warta Breaking Afrika Selatan Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Singapur Maneka Warta

Tetep kuwat: Pesen Presiden Dewan Pariwisata Afrika

Tetep kuwat: Pesen Presiden Dewan Pariwisata Afrika
Hon. Elvis Muturi wa Bashara lan Presiden Dewan Pariwisata Afrika Alain St.Ange ing Goma ing kunjungan pungkasan

Afrika kudu tetep kuwat sanajan ana ing wektu sing paling angel, ujare Alain St.Ange, Presiden Dewan Pariwisata Afrika.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Afrika Selatan ngumumake watesan anyar amarga infeksi COVID-19 ing negara kasebut.
  2. Nglangkungi virus corona, negara kasebut kena jeblugan vulkanik ing Goma, kudeta ing Mali, lan pengusiran saka blok Afrika Barat ECOWAS.
  3. Presiden Dewan Pariwisata Afrika ujar manawa saiki wis arep mindhah bawana dadi siji.

Afrika Selatan wis kondur kanthi ketat amarga COVID-19 kaya sing diumumake ing blog resmi TravelComments.com. Presiden Afrika Selatan, HE Cyril Ramaphosa, negesake kahanan COVID sing kuwatir sing disiarake ing akeh saluran warta internasional.

Pengumuman paling anyar ing Afrika Selatan teka kaya Republik Demokratik Kongo (DRC) ndeleng Goma ngadhepi efek bencana gunung geni kasebut, Mali kanthi kudeta, lan diusir saka blok Afrika Kulon "ECOWAS," ing antarane tantangan liyane madhep bawana.

"Cetha banget kanggo kita ing Dewan Pariwisata Afrika (ATB) manawa bawana nggawe langkah maju, mula mundur nganti 2 utawa 3 langkah mundur. Tantangan kasebut nyengsarakake, lan minangka Dewan Pariwisata bawana, kita ujar manawa kita kudu tetep kuwat sanajan ing jaman tantangan iki, "ujare St.Ange, Presiden Pariwisata Afrika Dewan lan mantan Pariwisata, Penerbangan Sipil, Pelabuhan lan Menteri Laut Seychelles.

Saka Afrika Selatan, kabar kasebut ujar: "Ing upaya kanggo mbantah paningkatan jumlah infeksi COVID-19 ing Afrika Selatan, Presiden Cyril Ramaphosa ngumumake manawa negara kasebut bakal dilebokake ing Lansiran sing Diatur Tingkat 2 wiwit saiki ( 31 Mei 2021). Presiden ngumumake ing pidato nasional tanggal 30 Mei 2021, yen Komite Penasihat Menteri COVID-19 nyaranake supaya Afrika Selatan nggunakake larangan luwih lanjut. Watesan anyar kalebu:

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.