24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Hongaria Italia Breaking News News Mbangun maneh tanggung jawab Swedia Breaking News Swiss Breaking News Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Penerbangan saka Budapest menyang Roma, Milan, Basel lan Malmo maneh

Penerbangan saka Budapest menyang Roma, Milan, Basel lan Malmo maneh
Penerbangan saka Budapest menyang Roma, Milan, Basel lan Malmo maneh
ditulis dening Harry Johnson

Sambutan kembaline link menyang kutha Basel, Malmo, Milan lan Roma, Wizz Air negesake wiwitan wiwitan maneh kursi 1,440 liyane ing wiwitan Juni.

Print Friendly, PDF & Email
  • Peluncuran vaksinasi ing Hongaria saiki dadi sing paling apik ing antarane negara-negara UE
  • Wizz Air wis ngonfirmasi kenaikan dadi 3,420 kursi mingguan menyang tujuan paling anyar
  • Bandara Budapest prioritas kanggo ngasilake lalu lintas penumpang ing level aman lan stabil

Minggu iki Bandara Budapest dibukak maneh papat rute penting maneh karo operator ing omah Wizz Air. Sambutan kembaline link menyang kutha Basel, Malmo, Milan lan Roma, maskapai biaya murah kasebut wis ngonfirmasi nggawe wiwitan maneh 1,440 kursi mingguan ing wiwitan Juni. Wis disetel luwih saka kaping pindho ing wulan Juli, operator wis ngonfirmasi kenaikan dadi 3,420 kursi mingguan menyang tujuan paling anyar sing bali menyang jaringan bandara.

"Wizz Air wis nggawa tujuan sing apik kanggo para penumpang bisnis lan plancongan - Basel, ibukutha budaya Swiss; Malmo, kutha pesisir sing apik banget ing Swedia Selatan; Milan, ibukutha global fashion lan desain; lan Roma, kutha Italia sing misuwur lan misuwur. Kabeh metropolise sing apik banget lan kita seneng banget bisa bali menyang jadwal minggon, ”ujare Balázs Bogáts, Kepala Pengembangan Penerbangan, Bandara Budapest. "Terus ngalami pertumbuhan maneh, Budapest prioritas ngasilake lalu lintas penumpang ing level sing aman lan stabil. Kanthi pitulung saka mitra maskapai, kita bisa nyadari pembangunan bandara uga bisa nampani pengunjung bali supaya turis Hongaria bisa bali, ”tambahe Bogáts.

Nalika layanan menyang Malmo tetep dadi penerbangan kaping pindho saben minggu, nganti wulan Juli frekuensi Wizz Air menyang Basel bakal kaping lima saben minggu. Ing wulan Agustus, operasi maskapai menyang Milan Malpensa bakal dadi frekuensi saben dina lan Roma mbaka sethithik bakal nambah nganti kaping lima saben minggu.

"Peluncuran vaksinasi ing Hongaria saiki dadi sing paling apik ing antarane negara-negara UE, sing ana gandhengane karo populasi," ujare Bogáts. "Kanthi luwih saka setengah negara sing wis nampa vaksinasi, kita yakin dalan pemulihan bakal terus lan bandara kita bakal dadi kontributor utama pembangunan pariwisata ing Hongaria."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.