Honolulu milih Best City US kanggo Tetamu ing taun 2021

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Lengganan YOUTUBE kita |


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Honolulu milih Best City US kanggo Tetamu ing taun 2021

Laporan anyar rangking Kutha AS Paling Apik & Paling Ala kanggo Tetep ing taun 2021.

Print Friendly, PDF & Email
  • New York City duwe taman paling akeh
  • Orlando, Florida, nduwe zoo & akuarium paling akeh
  • Sioux Falls, South Dakota, duwe biaya paling murah kanggo layanan reresik omah

Kira-kira 33% wong Amerika ora ngrancang plancongan musim panas iki, para ahli industri dina iki nglaporake laporan babagan Kutha Paling apik & Paling Ala kanggo 2021 Tempat tinggal.

Kanggo ngenali papan sing paling apik kanggo tetep lokal, analis mbandhingake luwih saka 180 kutha ing 46 pratondho utama panginepan sing ramah sing durung diisi kanthi dompet. Data panelitian kalebu saka taman per kapita nganti biaya dhahar restoran nganti tekan bagean saka warga sing divaksinasi.

Kutha paling apik kanggo penginapanKutha Paling Ala kanggo Tetamu
1. Honolulu, HI173. Columbus, GA
2. Orlando, FL174. Garland, TX
3. San Francisco, CA175. Newark, NJ
4. Charleston, SC176. Chesapeake, VA
5. Las Vegas, NV177. Montgomery, AL
6. Portland, ME178. Aurora, CO
7. Chicago, IL179. North Las Vegas, NV
8. Seattle, WA180. Hialeah, FL
9. San Diego, CA181. Chula Vista, CA
10. Cincinnati, OH182. Fremont, CA

Paling apik vs.

  • Kutha New York duwe taman paling gedhe (saben oyot alun-alun populasi), 1.478147, sing luwih gedhe 23.1 kali tinimbang ing Hialeah, Florida, kutha sing paling akeh ana 0.064011.
  • Orlando, Florida, duwe kebon binatang & akuarium paling akeh (saben oyot kuadrat), 0.013209, yaiku 38.3 kaping luwih akeh tinimbang ing New York, kutha sing paling sithik ing 0.000345.
  • Sioux Falls, South Dakota, duwe biaya paling murah kanggo layanan reresik omah, $ 60, sing regane lima kali luwih murah tinimbang ing Pearl City, Hawaii, kutha sing paling dhuwur udakara $ 300.

Tetep tetep ing Langkawi (1 = Paling apik; 91 = Rata-rata.):

  • 1st - Taman saben Kapita
  • 7th - Sewa Sepeda saben Kapita
  • 89th - Lapangan Golf Umum saben Kapita
  • 1st - Jalur Hiking saben Kapita
  • 19th - Es Krim & Toko Yogurt Beku saben Kapita
  • 60th - Idealness Cuaca Musim Panas
  • 38th - Pilihan Nightlife saben Kapita
  • 41st - Rata-rata Kasus COVID-19 Saben Dina ing Minggu kepungkur saben Kapita
Print Friendly, PDF & Email