Denmark nolak ngilangi larangan lelungan kanggo para penggemar UEFA EURO 2020 Rusia

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Denmark nolak ngilangi larangan lelungan kanggo para penggemar UEFA EURO 2020 Rusia

Pengunjung saka Rusia saiki dilarang mlebu Denmark kajaba duwe "tujuan sing pantes", sing ora kalebu melu game EURO 2020.

Print Friendly, PDF & Email
  • Copenhagen minangka salah sawijining 11 kutha tuan rumah kanggo Kejuaraan Eropa 2020 pan-Continental
  • Watesan lelungan ditrapake kanggo penggemar Rusia amarga kahanan kasebut ngalami pandemi COVID-19.
  • Rusia ana ing klompok 'oranye' ing dhaptar watesan perjalanan Denmark saiki sing misahake negara dadi kategori warna

Pejabat UEFA wis negesake manawa Denmark ora bakal menehi larangan nglarang lelungan menyang para penggemar bal-balan Rusia sing ngarep-arep bisa nonton time main ing Kopenhagen ing EURO 2020 turnamen musim panas iki.

Copenhagen minangka salah sawijining 11 kutha tuan rumah kanggo Kejuaraan Eropa 2020 ing kontinental, ing endi Stadion Parken kutha kasebut bakal dadi ajang patang pertandingan, kalebu patemon Grup B ing antarane Denmark lan Rusia tanggal 21 Juni.

Watesan lelungan COVID-19 Denmark saiki tegese pengunjung saka Rusia dilarang mlebu Denmark kajaba duwe "tujuan sing pantes", sing ora kalebu melu game EURO 2020.

Miturut perkiraan pejabat olahraga Rusia, tegese udakara 2,500 penggemar Rusia sing duwe tiket kanggo game karo Denmark ora bisa lelungan kanggo ndeleng pertandingan kasebut.

Ing surat menyang UEFA minggu iki, pejabat Uni Sepakbola Rusia (RFU) njaluk marang pamimpin bal-balan supaya bisa ngatasi masalah kasebut. 

"RFU prihatin banget babagan kahanan sing ora bisa dilebokake para penggemar timnas Rusia menyang pertandingan panggung grup tahap akhir UEFA EURO 2020 ing Denmark," tulis pejabat kasebut.

"Kita njaluk sampeyan sinau kanthi cepet babagan kemungkinan ngakoni para penggemar ing pertandingan kasebut lan propose mekanisme kanggo ngrampungake kahanan iki."

UEFA banjur negesake manawa masalah kasebut wis dikatutake karo pejabat bal-balan ing Denmark, sanajan dheweke nampa wangsulan manawa negara kasebut ora bakal ngowahi sikap.

Print Friendly, PDF & Email