Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Apa sing anyar ing Bahama ing wulan Juni

Wanderlust ora ono. Bahama nampani para wisatawan kanggo ngrayakake tekane musim panas kanthi gampang! Rasakake kepulauan - ing kasunyatan nyata - kanggo plancongan sing ora iso dilalekake.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Langkah lelungan anyar sing santai nggawe Bahama luwih gampang dikunjungi tinimbang sadurunge.
  2. Vaksin sing wis divaksinasi ora diwajibake nyedhiyakake tes PCR COVID-19 negatif sadurunge dilebokake, dikirim menyang mandat pengujian kanthi cepet, utawa ngrampungake kuesioner kesehatan saben dina.
  3. Sampeyan kudu nindakake plancong sing wis divaksinasi lengkap kanggo njaluk Visa Kesehatan Plancongan Bahama sajrone 5 dina lelungan.

Kanthi akeh tawaran, pengalaman sing kudu dikunjungi lan langkah-langkah lelungan santai sing anyar, Bahama ora bisa ditemokake kaya sing sampeyan kira.

NEWS 

Pelancong Vaksinasi Kanthi Tenang Kanthi Gampang - Ing tanggal 1 Mei 2021, wong-wong sing divaksinasi kanthi lengkap ora diwajibake nyedhiyakake tes PCR COVID-19 negatif sadurunge dilebokake, kirim menyang mandat pengujian kanthi cepet utawa ngrampungake kuesioner kesehatan saben dina sajrone nginep. Formalitas entri sing dibutuhake kanggo para plancong sing wis divaksinasi kabeh yaiku entuk Visa Kesehatan Plancongan Bahama sajrone limang dina lelungan. Sadurunge pesenan, lelungan kudu ngunjungi Bahamas.com kanggo nganyari informasi babagan lelungan paling anyar.

Baha Mar Sambutan Taman Laut Segara Anyar - Baha Bay, taman banyu segara 15 hektar, bakal diwiwiti tanggal 2 Juli, kanthi 24 slide banyu, kolam banyu tandhing, kolam gelombang 500,000 galon lan kali sing nduwurke tumpukan kanggo para tamu ing resor Baha Mar.

Pulo Swarga Istana Riu ing Bahama Dibukak maneh - Resor ing pinggir pantai khusus wong diwasa kabeh kalebu tamu pungkasan sing nampani tamu pungkasan wulan karo macem-macem masakan, hiburan ing situs lan liya-liyane.

PROMOSI LAN Nawaran 

Kanggo dhaptar lengkap tawaran lan paket kanggo Bahama, bukak www.bahamas.com/deals-packages.

Apresiasi responden pertama - Kanggo nuduhake apresiasi, Pulo Suites Paradise Suites yaiku wengi pertama kanggo responden pertama saiki nganti tanggal 15 Juni 2021, nalika pesen 4+ bengi. Tamu sing nginep 3+ wengi bisa entuk kredit pangan lan omben nganti $ 300.

Nyelip menyang swarga - Anyar Margaritaville Beach Resort - Nassau nawakake tamu diskon 35% nalika pesenan lelungan sadurunge tanggal 30 Juni 2021.

Wengi Gratis + $ 250 ing Credit Resort kanggo Atlantis Paradise Island Bahamas - Tamu sing Book lelungan menyang Pulo Swarga Atlantis Bahama, saiki nganti tanggal 13 Agustus 2021, tampa 5th bebas wengi, lan tetep diwiwiti tanggal 11 Juli layak kanggo kredit resort $ 250.

Kredit Bahan Bakar $ 300 kanggo Liburan ing Out Island - Para penambang nampa kredit bahan bakar $ 300 kanggo nginep hotel 4-wengi berturutan sadurunge Kepulauan Bahama Out Resor lan marina anggota Dewan Promosi sadurunge tanggal 31 Oktober 2021. Jendhela pesenan: saiki - 30 Juni.

Warta liyane babagan Bahama

Print Friendly, PDF & Email