Dewan Pariwisata Anguilla milih Chief Marketing Officer sing anyar

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Dewan Pariwisata Anguilla milih Chief Marketing Officer sing anyar

Georgios Tserdakidis minangka spesialis pemasaran lan komunikasi multibahasa kanthi pengalaman internasional babagan pemasaran lan komunikasi tujuan strategis kanggo industri wisata lan pariwisata.

Print Friendly, PDF & Email
  • Georgios Tserdakidis diangkat dadi Kepala Petugas Pemasaran Dewan Pariwisata Anguilla
  • Georgios Tserdakidis wis makarya karo dewan pariwisata utama, merek global, acara mega, pamrentah lan entitas sektor publik
  • Pak Tserdakidis bakal tanggung jawab kanggo pangembangan lan kajian terus-terusan kanggo kabeh unsur produk Pariwisata Anguilla

Ketua Dewan Turis Anguilla (ATB), Pak Kenroy Herbert, seneng ngumumake janjian saka Pak Georgios Tserdakidis menyang posisi Chief Marketing Officer (CMO), wiwit tanggal 1 April 2021. 

Pak Tserdakidis minangka spesialis pemasaran lan komunikasi multibahasa sing duwe pengalaman internasional babagan pemasaran lan komunikasi tujuan strategis kanggo industri wisata lan pariwisata. Dheweke kerja bareng dewan pariwisata utama, merek global, acara mega, pamrentah lan entitas sektor publik, lan wis ngembangake hubungan sing kuat karo industri perjalanan lan media ing saindenging jagad.

“Pak Tserdakidis gabung karo ATB ing wektu sing kritis, amarga kita mbangun industri pariwisata kita sawise pandemi COVID sing ngrusak industri perhotelan ing saindenging jagad, "ujare Ketua ATB Herbert. "Saka saben tantangan ana kesempatan, lan kita bisa ngrebut wayahe iki kanggo mbayangake lan nyusun ulang industri kanggo 21 taun kasebutst abad Kita butuh pamikiran sing seger, kreatif lan inovatif lan iki sing diwenehake Pak Tserdakidis menyang organisasi kita, ”ujare.

Minangka Chief Marketing Officer, Pak Tserdakidis bakal tanggung jawab kanggo pangembangan lan kajian terus-terusan kanggo kabeh unsur produk Pariwisata Anguilla.

"ATB minangka inti saka agensi pemasaran, lan kita menehi akeh wektu lan pertimbangan kanggo janjian CMO. Kita yakin manawa wis nemokake calon sing tepat ing Pak Tserdakidis lan bisa mlebu ing kulawarga ATB, ”ujare Stacey Liburd, Direktur Pariwisata Anguilla. "Kita ngarep-arep bisa kerja bareng karo dheweke kanggo nyadari potensi lengkap lan luar biasa saka organisasi lan Anguilla sing dikasihi dadi tujuan pariwisata utama Karibia."

Sadurunge gabung karo Dewan Pariwisata Anguilla, Mr. Tserdakidis nyekel jabatan penting karo Expo 2020 Dubai lan Visit California, uga ngawasi organisasi pariwisata nasional lan akun maskapai karo agensi hubungan umum plancongan ing Jerman. Dheweke uga dadi Pimpinan Kantor Pers lan Kantor Protokol kanggo Konsulat Jenderal Siprus ing Frankfurt, Jerman. 

"Aku seneng lan terhormat gabung karo tim sing berbakat ing Dewan Turis Anguilla lan ngarep-arep bisa nuduhake keahlian lan ningkatake hubungan industri kanggo tujuan sing apik, Anguilla," ujare Pak Tserdakidis. "Kita duwe crita sing luar biasa, lan aku matur nuwun marang Dewan sing wis masrahake misi sing penting iki. Aku seneng miwiti lelungan kasebut bebarengan karo tim ing wektu sing penting banget kanggo industri lelungan global nalika kita kerja sama ngunggahake merek Anguilla lan nggawe dheweke dadi tujuan sing paling disenengi ing wilayah kasebut. "

Pak Tserdakidis sinau Pengembangan Urban, Geografi Pariwisata lan Ilmu Politik ing Universitas Goethe ing Frankfurt, Jerman, lan ngrampungake program riset ing New York lan Singapura. 

Print Friendly, PDF & Email